By Laura Hämäläinen

2016/01/27

THROWBACK TO AJMAN

IMG_7719

Ulkona sataa vettä ja ties mitä loskaa joten pieni ajatusmatka vuoden alkuun näihin maisemiin ei tee yhtään huonoa. Hitsi miten ikävä onkin aurinkoa ja lämpöä jo. Positiivista kuitenkin: tänään kuulosti ihan keväältä kun linnut lauloi, joten voiton puolella ollaan jo! 

Käytiin alkuvuodesta kaverin kanssa Ajmanissa Arabiemiraateissa viettämässä treenilomaa ja hitsi miten teki hyvää. Viime vuosi oli ihan käsittämätöntä hässäkkää välillä kun yritti parhaansa mukaan yhdistää yrittämisen, AMKista valmistumisen ja treenaamisen. Tavallaan sen tajusi vasta kun sai koulun valmiiksi, että ei ihme jos välillä vähän väsytti. Boxi kasvaa kovaa vauhtia ja työmäärä lisääntyy jatkuvasti, luojan kiitos ei tarvitse enää yhdistää koulua tähän kaikkeen. 

IMG_7649

Treenattiin koko viikko CrossFit Sandwarriorsilla ja meitä oli siellä parhaillaan 11 suomalaista (:D) Ajman onkin tavallaan crossfit urheilijoiden aurinkoranta, ihan huiput puitteet treenata. Lämpökin tekee kyllä ihmeitä - palautuminen ja kaikki tuntui älyttömän paljon paremmalta verrattuna tähän pakkaseen. Nauroinkin yhdessä vaiheessa etten halua lähteä kotiin kun kaikki tuntuu sujuvan paljon paremmin siellä. Sain mm. ring muscle upit kulkemaan mikä oli kyllä ihan huikea juttu! 

IMG_7710
IMG_7638

Päivärytmi meni pitkälti samalla kaavalla joka päivä. Aamupalan jälkeen valmistauduttiin treeneihin, treenien jälkeen lounaalle, rannalle makaaman ja iltapäivällä vielä mahdollisesti uudestaan treenaamaan ennen päivällistä. Jotkut kaipaavat lomalta varmasti hieman erilaista ohjelmaa, mutta itselle tämä viikko oli kyllä täydellinen juuri oikeaan saumaan. Toivottavasti päästäisi poikaystävänkin kanssa sitten yhdessä reissuun vielä tämän vuoden puolella. 

IMG_7681

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig