By Laura Hämäläinen

2012/04/19

You'll find us chasing the sun

yks
kaks
kolmw
neljä
viis
kuus
Hihii täällä kirjoittelee yksi onnellinen bloggaaja!  Tää viikko on kyllä mennyt pitkälti töissä, treenatessa ja kotoon möhöilles joten kuvasaldo oli myös sen mukainen hupss.. Huomenna viimeinen työpäivä vähään aikaan joten rairai tän tytön "kesäloma" alkaa ihan justiinsa :-D Tänää väsättiin siskon kanssa valkosuklaajuustokakkua ja ihme kyllä, että näillä kokkaustaidoilla siitä tuli ihan kelvollisen näkönen.. Huomennahan sen sitten tietää miltä se mahtaa maistua, et toteutuuko sanonta 'moni kakku päältä kaunis..' Edessä on kuitenki huikeetaki huikeempi viikonloppu - superlaatuaikaa poikaystävän kanssa, hyvää ruokaa, shoppailua ja ripaus luksusta ja sunnuntainhan kruunaa body pump, joten sinne vaan kaikki ketkä tääl päin asustelee! hehee kesäkunto here we come!   Lupaan sunnuntaina postailla illalla viikonlopun kuulumiset toivottavasti valtavan kuvasaldon kera joten stay tuned ;-) Maanantaina kotiutuu myös minun ihana, pieni, hellyyttävä rakkauden kohteeni  awws, siitä lisää alkuviikosta. Pitäkäähän ihana viikonloppu myös siellä ruudun toisella puolella !


 ps. oonko ainut ketä ärsyttää kaiuttimet, joiden johto on mitä ilmeisimmin murtunut mistä johtuen ääni ei kuulu kaikista kaiuttimista ellei johto oo millilleen oikeassa asennossa.... argh!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Uu sul tulee kiva viikonloppu! :-) pidä hauskaa <3

  VastaaPoista
 2. kuvassa nro 3. on melkein sydämmen muatoinnen savu pöllähdys.


  t kawasaki

  VastaaPoista
 3. Otatko jonkuu lemmikin ? Ja mihin hesas meette :-)

  VastaaPoista
 4. Ootpa söpö tos toka vikas kuvas :-D

  VastaaPoista
 5. oommm.. eikä tullut suklaahimoa tai mieli ajelemaan.. :)

  VastaaPoista
 6. Sun blogis on aivan ihana, tykkään kuvista ja teksteistä! Hienoo löytää netistä tämmösiä motivoituneita liikkujia, ja ois kyl kiva saada tänneki vaikka yhen viikon ruokapäiväkirjasi, sitä kun joku muukin oli kysellyt.
  Toivottavast kakkunnekin onnistu. :) Tsemppiä ja liikkumisen iloa kevääseen!

  VastaaPoista
 7. irae - hhih ;)

  Anonyyymi - jep nii on ;)

  Anonyymi - ohoo hups nää mun vastaukset vähä myöhäs xd mutjoo kanin otin =)

  Anonyymi - aijaa :----D hah kiitti!

  jannika - heh ;)

  Anonyymi - oi ihana kommentti ! piristit huimasti päivää =) ihanaa kevättä sulle myös <3 ja pistetään korvan taakse tuo ruokapäiväkirja!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig