By Laura Hämäläinen

2012/04/16

treenipäiväkirjaa ja treenimusiikkia

Maanantai: NTC Core crunch 15min + Ab burner 15min
Tiistai: 5km juoksulenkki + NTC 30min
Keskiviikko: LM Body Pump + NTC min
Torstai: NTC 30min
Perjantai: lepo hieroja ah <3
Lauantai: NTC 30min
Sunnuntai: LM Body Pump

cats

Viime viikolla pääsin hiljalleen palailemaan taas normaalin treenailun pariin - toissaviikolla flunssa puski päälle joten se viikko meni lepäillessä maanantaita lukuunottamatta. Pääsin myös alottelemaan mun masu kesäkuntoon -projektin Nike training clubin innoittamana eli 2x 15min treeni 5x/viikko ni eiköhän kesäkuun alkuu mennes jotain oo tapahtunu ! Pari kertaa kyl tehny mieli jo lintsailla mut veikkapoika on ottanu tän mun personal trainerin pestin tosissaa ja saanu mut kyl irvistäen tekemää vaik kuinka polttaa.. nimimerkillä tänään meinas kyllä itku tulla combatin jälkeen kun aloin masutreeniä vääntämään.. Tän viikon jälkeen loppuu työt joten vihdoin mulla on aikaa käydä salilla :-) luvassa siis ainakin tiukkaa pepputreeniä sekä selkätreeniä masuprojektin vastapainoksi ! kesä ja bikinit - here we come!


Tässä tän hetken lempparitreenibiisit, joten ei muuta ku napit korville ja treeniviikko käyntii ;-) kauheen monta biisiä kyl pumpista ja pari combatistaki.... hupsiiss :-D ps. Mä oon ainaki tykänny tosta dietmix jauheesta. Tosi jees kun pistää 3-4dl maitoa, 4 ruokalusikallista jauhetta,
 banaanin ja iskee ne tehosekottimeen ja hetkeks jääkaappiin. 
SHARE:

12 kommenttia

 1. Mullaki ois vähä sama tavote (eli ei siis niinkään laihduttaa vaan kiinteyttää vatsaa) ja mullaki on tuo nike training clubin se iphone app, niin kun siinä on niitä eri treeniohjelmia ni mitä niistä sä käytät toho vatsatreeniiin ku ite en oikee tiiä mikä ois paras yms:)?

  VastaaPoista
 2. Jansku - tos maanantain kohal näkyy ne nimet :) löytyy siel get focused osastolt :-) ainaki must noi on ihan napakat varsinki ku tekee putkee!

  VastaaPoista
 3. Aaa oon niin miettiny et mitä ne biisit siel pumpis ja näis soi, kiitti ku pistit ne tähä! :)

  VastaaPoista
 4. Mimmonen se sinun masutreeni on? ko en omista iPhonea ja olis kiva itekki alottaa jonkulainen treeni että sais masua kiinteytettyä :D

  VastaaPoista
 5. siisti kuulla et toi dietmixjauhe on ollu hyvää! nimittäi ite oon miettiny jos hommais jotai tollasiin mut ennoo tienny mikä ois hyvä. nyt voin rohkaistuun ja ostaa tota mitä sullon ;)!

  VastaaPoista
 6. Sofia - oi kiva et tykkäsit :)

  Suvi - Öö no se on semmoin et tehää minuutti tai puol minuuttia/liike ja sit kolme kierrost aina eli 5 eri liikettä x3 kierrosta = 15min. Hmm mitenköhän mä selittäisin :-D no jos vaikka pistän tähä mun lemppariliikkeit videoina ja niistä voit sit yhdistellä !

  Anonyymi - kyl mä ainaki oon tykänny ! pitää vaa sekottaa tosi kunnol ettei tuu läpi se jauhosuus.
  http://www.youtube.com/watch?v=v5W2OePgOWs kokovartalon ojennukset
  http://www.youtube.com/watch?v=Iyr6ETMJT0M sivulankku
  http://www.youtube.com/watch?v=tqvIl-5rqhE suitcases
  http://www.youtube.com/watch?v=rNfe2b88Zgo V-ups
  ja sitte tietty ihan normilankku on yks luottoliike!

  toivottavasti tost nyt oli ees jotain apuu :D

  VastaaPoista
 7. haluisin ite pepun parempaa kuntoon, miten treenaat peppua?:)

  VastaaPoista
 8. sullta on varmaan jo kysytty tätä, mut luetko nyt pääsykokeisiin? ja minne haet jatko-opiskelemaan?:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi - Just tänää lueskelin jotain vanhaa Fit lehteä mis oli pepputreenistä juttua!
  takuuvarmoi peppuliikkeit on ainaki yhden jalan maastaveto vaik kahvakuulan avulla (oma suosikki, pitää olla vaan tosi tarkka polvien kanssa), normi maastaveto vähän leveämmällä haaralla kahvakuulalla tai tangolla, askelkyykyt, juoksuspurtit ja tietty myös normit kyykyt muokkaa pakaraa :-) onhan saleil tietty sit myös ihan pakaran treenaukseen tarkoitettuja laitteita. Vertikaaliprässillä oon huomannu et saa kans voimaa hyvin takareisiin ja pakaraan ja sitä kautta sit myös muotoja ;)

  nooris - ei oo itseasias kysytty ;-) haen Lahden AMK:iin fysioterapeutiks ja tänä vuonna siel ei oo kirjallista koetta joten ei tarvi päntätä :) toki valmistaudun rytmiikkatehtäviin jne, mut ei tartte lukee onneks.

  VastaaPoista
 10. http://thisideaboutme.blogspot.com/

  onko toi sun siskon blogi? :)

  VastaaPoista
 11. aijaa! mäkin aattelin hakea lahden ammattikorkeakouluun terveydenhoitajaksi, mut sit päätinkin etten lähekkään niin kauas:) paljon tsemppiä sulle, toivottavasti pääsisit sinne!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig