By Laura Hämäläinen

2012/04/17

answers part 1

3

Siinä vaiheessa ku alotit liikkumaan, olitko ns. tavallinen kropaltasi ilman mitään lihaksia?
- Olin kyllä aika siima, varsinkin viime keväänä kun koko kevään joutui olemaan treenaamatta ni kieltämättä aika heikkoo oli toiminta ku alko taas treenailee polven kuntoutuksen jälkee.. esim. pumpissa tein kyykkyjä vissii 2,5kg/pääty ku ei kestäny vasen jalka alla ja nyt teen reilu 10kg/pääty :--D

Ootko aina ollu noin sporttinen? - Oon pienestä asti kyllä liikkunut :-) 5v alotin ratsastuksen ja yleisurheilun ja siit lähtien kyl jotaa aina tehny.
Ootko koskaan laihduttanu? - En sillee tosissaa, viime kesän jälkeen tiputin kyllä 5kg 'huomaamatta' ku pääs taas kunnol liikkumaa ku ei aina ollu vaa töissä :--D 
Mitä aattelet ylipäätään laihduttamisesta ja median luomasta ihmiskuvasta, joka on muokkaantunu aina vaan laihemmaks? - Laihduttaminen on ihan jees jos se ylipaino uhkaa terveyttä, mut median luoma vartaloihanne on kyl välil aika älytön ku malleillaki luut paistaa.. Jennifer Lopez on minust huikees kunnos.
Lempiurheilulaji? - Ratsastus. Ei sitä saumatonta yhteistyötä niin ison eläimen kanssa voi ymmärtää ennen ku sen pääsee kokemaan.
Miten sä innostuit urheilusta ? - Emmä oikein ees tiiä, se on jotenki vaa pienestä pitäen ollu semmoin homma mist tykänny :-) 
Oisko mitää vinkkejä, että millai sun mielestä paino putois sillee nopeiten, että se kans näkyis ulkoisesti? - Syö laadukkaammin ja liiku enemmän :-) eli namut pois, enemmän vihanneksia, proteiinia jne ja sit liikuntaa ni kyl se on se perusvinkki mikä toimii. Mul ainaki viime kesän jälkee hävis masu tollee ! 
Mitä lajeja sä suosittelisit sellasille, jotka haluais innostuu urheilusta mutta vielä ei oo se kärpänen purassu? - Se riippuu aika paljon ihmisestä - toiset tykkää joukkuelajeista, toiset ei. Mut kyl ite huomaa ainaki et kaveri motivoi kyl lähtemää eli suosittelisin ystävää, joka on innostunu treenaamisesta ja sit sen mukana vaa kokeilemaa mikä ois just se oma juttu! 
Ootko muuttanu ruokavalioo treenauksen myötä? - Oon mä vähä, syön hirveen harvoin perunaa/pastaa/leipää ja oon oppinu syömää enemmän vihanneksia, raejuustoa ja rahkaa. 
Mitä kaikkee oot harrastanu? - Yleisurheilua, ratsastusta 13 vuotta, koripalloa 2 kautta ja nyt pumppi/combat/juoksu jne :-) 
Heitä joku treenivinkki joka saa lähtemää aina uudellee ja uudellee treenaa? - Treenaamisesta innostunut kaveri - mikää ei motivoi paremmin ku se et kaveri soittaa et no nyt lähe mun kaa ! Ja se on kans ihan hyvä et "ilman poltetta ei tuu tuloksia". Sen ku pitää mieles ni jaksaa vääntää vaik tuntuiski pahalt.
Mitä urheilulajia haluisit kokeilla? - Lumilautailu ois varmaa siistii, mut en uskalla kokeilla polvien takia.
Mitä kautta pääsit body pump ohjaajaksi? - FunFitille haettiin uusia ohjaajia ja olin jo viime kesän lopulla kyselly vähä et miten se ois mahollista, ni sit tein hakemuksen ja kävin haastattelus ja onni potkas !
Mitä hyvää siitä on sulle seurannut? - Uusia kavereita ja lisää motivaatiota treenaamiseen :-)
Paras treenivinkki mitä oot saanu muilta? - En kyllä tiiä :-D 
Tykkäätkö treenata yksin vai kaverin kanssa? - Tykkään juosta kaverin kans, salil tykkään treenata yksin mut ryhmäliikuntatunneil on kiva käyä Iran kans :-) 
Voisitko antaa ruokavinkkejä laihduttajalle? - Namut ja pullat pois, vähän vähemmän perunaa/pastaa/leipää, riittävästi vihanneksia, sopivasti hedelmiä ja muista riittävä proteiinien saanti ja pidä ruokailuvälit säännöllisinä ettei kauheassa nälässä tuu ahmittua. 
Olisko mahdollista että pitäisit viikko ruokapäiväkirjaa? - Oon kyllä joskus pitänyt aika kauankin ruokapäiväkirjaa, mut kaipa sitä tääl bloginki puolella vois kokeilla jos kiinnostusta lukijoiden puolelta ilmenee !
Tarviiko sun maksaa treenaamisesta esim. pumpista mitään? - Ei.
Pidätkö joukkue-urheilusta?mistä? - Koripallo on ihan jees, jääkiekkoa tykkään kattoa esim. telkkarista MM-kisoja.
Aiotko hankkia muita les mills lisenssejä? - En tiiä, ois kyllä pari mitkä kiinnostais mut eihän sitä ikinä tiiä :-)

2

Milloin aloitte seurustelee sun poikaystävän kanssa ja mitä piirteitä arvostat hänessä eniten? - About vuosi sitten, kahen viikon päästä ollaa seurusteltu vuos. Arvostan Jarkos sen pitkää pinnaa, sitä kuinka hyvin se minut tuntee, kiltteyttä ja sitä, että voin luottaa siihen ku kallioon.
Mainitse muutama henkilö johon haluaisit tutustu paremmin. - Hmm en kyllä tiiä. 
Onko olemassa joku ketä et unohda? - On.
Mitä piirteitä inhoat muissa ihmisissä? - Kaksinaamaisuus, liiallinen laiskuus ja kyvyttömyys ymmärtää asioita toisen näkökulmasta
Millainen perhe sulla on? - Ihan tavallinen :-) 
Kauan oot tuntenu Iran? - Hmm, varmaa pari vuotta mut tällee läheisiä ollaan oltu varmaa joku vuosi :-)
Mitä yleensä teet sun kavereiden kanssa? - No siis riippuu tosi paljon kavereista. Mut siis tuleehan sitä istuttua Coffaris, treenattuu, kuvailtuu, kokkailtuu, ihan vaa jumitettuu jossain, välil ajellaa vaa ympäriinsä jne. Vaihtelee kyl aika paljo :-D
Monta kertaa oot seurustellu? - 5 :---D 
Ketkä on sun parhaita kavereita? - Sonja, Ira ja Sipi :-)
Miten tapasitte sun poikaystävän kanssa? - xD sehän onkii tarina. Oltii Sonjalla 3 vuotta sitten pääsiäisenä ja siellä Laura 15vee vietti yön vessassa ku oli vähän huono olo. Ei siin, aika lähtemätön ensivaikutelma tais olla :--D
Millainen suhde sulla on vanhempiisi ja mitä arvostat heissä? - Hyvät välit on :-) arvostan sitä, kuinka ne on antanu meille kaikille mahdollisuuden kokea ihan huikeita juttuja ja kuinka ne on luottanu meihin niin paljo et antanu meijän alaikäsinäki matkustaa jne. Kiitos äiti ja isi.
Sun ja sun poikaystävän tarina kolmella lauseella? jake sanoo: laitat siihe että "Maailman kaunein, mikä alkuun huvitti. Tää kaveri ei oo mikään Brad Pitti. Itsetunto- ja ulkonäköpaineita, brenkkuu, masennust ja huonoja vaiheita. Tähän maailmaan meitä mahtuu monta, sun kans montaa hetkee unohtumatonta. Niist huolimatta elän rakkautta saaden, ei tollasii löydä ku päästä sateenkaaren."
Kolme parasta puolta sun poikaystävässä? - Hymy, pitkä pinna ja huumorintaju.

1

Mikä on sun mielestä elämäntarkotus?
- Oppia rakastamaan itseään semmosena kun on ja olla onnellinen itselleen sopival tavalla. Aika klisee vastaus :-D
Suurin toivees? - Pysyä terveenä ja elää pitkä elämä, rakastaa ja tulla rakastetuks
Vuosi 2011 neljällä sanalla? - kasvattava, rankka, onnellisempi, unohtumaton
Onks sul mottoa ? - Never give up, it's such a wonderful life. - Tuli viime keväänä todettua, et ei auta luovuttaa vaik kuinka elämä potki päähän.
Kolme asiaa mitä pelkäät? - Rakkaiden menettäminen, pimeä ja putoaminen
Mitä mieltä oot kiusaamisesta? - Kiusaaminen on oman heikkouden merkki mun mielestä
Kolme asiaa mitä arvostat eniten? - Terveys, vapaus ja positiivisuus
Mitä odotat kesältä 2012? - Huikeita hetkiä, jotka tulee muistamaan viel vuosien päästä
Miltä toivot et sun elämä näyttää vuoden päästä? - Oon toivottavasti AMKis opiskelees, asun Lahdessa, oon onnistunu olee rikkomatta itseäni ja oon viel Jarkon kans :-) 
Miltä sun elämä näytti vuosi sitten? - Pidin robootin näköistä polvitukea kaikkialla missä liikuin, olin just tullu Unkarista ja olin pitkästä aikaa onnellinen, kiitos Jarkon. 
Miten oot muuttunut ihmisenä vuodessa? - Oon oppinut arvostamaan enemmän arjen pieniä asioita ja terveyttä, oon onnellisempi enkä oo enää niin teini .. Viel ois kyl parantamisen varmaa esim tän temperamentin hallitsemises.. hehee.
Mikä on sun unelma? - Suudella Empire State Buildingin päällä :-D
Mikä halusit olla isona kun vielä olit pieni? - Kampaaja :---------D 
Paras/ikävin muisto lukiosta? - Paras muisto ehdottomasti vanhojen tanssit ja penkkarit, ikävin muisto se ku ystävä paljastuu kaksnaamaseks idiootiks.

4
kuvat we it
SHARE:

7 kommenttia

 1. awwwwwwww toi suudelma Empire State Buildingin päällä!

  VastaaPoista
 2. kiitos myäs meikäläisen ku hämmensin sinuu ku kerroin että et pelkää korkeit paikkoi vaa putoamist kaksoispiste d


  ps. amis on paras ja kalja koska ilman amist ei ois putoamist jou

  t. hitsari heikki

  VastaaPoista
 3. Ihania vastauksia! :-) Minäkin siellä <3 olet ihanin pus. Suurin toive oli kyllä ihanin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Laura kauniista sanoistasi meistä vanhemmista ♥
  t.äippä

  VastaaPoista
 5. joo olis kiva jos kirjottaisit tänne vaikka viikon ruokapäiväkirjaa. :)

  VastaaPoista
 6. Moikka! Tykkään sust blogista ihan huisisti, ja ajattelin et voisitko antaa jotain vinkkejä mulle. Mä tiedän et mun pitäis liikkua, mut en saa otettuu itteäni niskasta kiinni ja en pysty lähtemään lenkille tai tekemään vatsalihaksia vaikka tahto on kova. Oon tosi siima, käyn zumbassa koska se on asia mistä tykkään mut ei se riitä mulle. Mulla on pömppö maha ja huono perse, haluisin timmimmän vartalon ja enemmän lihasta. Help me! :(

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - Jaiks toivottavasti jotaa pystyn jelppaa! Mä uskoisin et ois huisisti apuu jos sul ois semmoin kaveri, joka lähti sun kans vaikka salille sillai tsemppaamaa, se vois auttaa tos 'niskasta kiinni ottamisessa'. Iteki oon huomannu, et nyt ton mun masuprojektin kans on tosi paljon ollu apuu siit et mun veli on ns. pitäny huolta et teen sen 5x/viikko eli se tulee raahaa mut koneelt vääntää niit liikkeit tonne :---D
  Ihana kuulla et tykkäät zumbasta, koska siin on jo hyvä pohja ! Tanssimiiin on aerobista, hyvää treeniä mikä polttaa rasvaa ja siit on taas etua jos haluu masuu kiinteyttää. Myönnän itekki et juokseminen on kyl tylsää et vaatii kyl selkärankaa juosta säännöllisesti :-D Jos et oo tehny paljon voimatreeniä (puntti) ni suosittelen vaik eka käymää pari kertaa body pumpissa, siel ohjaajan opastuksella saat tekniikan kohilleen ihan perusliikkeissä ja sit on turvallisempaa siirtyä yksikseen salille treenailee jos ei pumppi nappaa. Sinänsä pumppi on oiva tapa "timmiyttää" kroppaa, koska toistomäärät on suuria jolloin ei oo vaaraa siitä et lihakset kasvaa 'liian suuriksi', mitä naiset välil pelkää.
  Salilla 3x15 sarjat on ihan perusvarma valinta, joil varmasti kyl tapahtuu muutosta kropassa jossa ei ennestään oo lihasvoimaa niin hurjasti.
  http://themomentsoflaura.blogspot.com/2012/04/treenipaivakirjaa-ja-treenimusiikkia.html << tuolla kommenteissa oon vastannut kysymyksiin vatsa- ja pepputreenistä, kannattaa tsekkailla sielt kans !
  Lihakset kaipaa tietty proteiinia, eli treenin jälkeen ei huonoa tee napata rasvaton rahka nassuun vaikka appelsiinin kera :-) Tietty muuhunkin syömiseen kannattaa kiinnittää huomiota kun timmimpää kroppaa lähtee tavottelemaan :-)
  Tästä tulee nyt kyllä romaani, mut hei, pistä vaik sähköpostia mulle jos tulee viel jotain kysymyksiä !
  laura.hamalainen11@gmail.com
  jos vaikka jotenki voisin jelppiä!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig