By Laura Hämäläinen

2012/04/10

Near, far wherever you are

Karu paluu arkeen vähäisten yöunien jälkeen alkaa olemaan hiljalleen voiton puolella. Vapaat meni mukavasti suklaata mussuttaen, rentoutuen hyvässä seurassa ja tietty pitkään nukkuessa. Sunnuntaina saatiin illalla Jarkon kanssa kuningasidea ja alettiin väsäämään pizzaa siinä kymmenen aikaan illalla.. Oli kyllä parasta pizzaa vähää aikaa, harmi että vaan puhelimessa kuvaa siitä :-( Eilen käytiin  vielä Jarkon kanssa katsomassa Titanic 3D - on se aina vaan niin ihana. IRA sun on pakko nähä se !!! Flunssaki alkaa onneks helpottaa joten kävin nauttimassa aurinkoisesta säästä juoksulenkin muodossa :-) menossa on myös masu kesäkuntoon projekti eli katellaa näkyyks kahen kuukauden päästä mitään tuloksia :---D Nyt lähen valtaamaan sohvan itselleni ja nauttimaan eilisistä Täydellisistä naisista, mm parhautta.
IMG_8332.JPG_effected
IMG_8569.JPG_effected
2IMG_4668.JPG_effected
IMG_8466.JPG_effected
IMG_8599.JPG_effected
1IMG_4675.JPG_effected-001
IMG_4667.JPG_effected-001

ps. mul on kauhee himo makeaan nykyään.. oon kunnon suklaahiiri :-D pitäis vissii vähä ottaa niskast kii itteää. Ketää kuka painii samanlaisten fiilisten kanssa? 
SHARE:

11 kommenttia

 1. Paininu tommosen kaa syntymästä asti, ilmeisesti vaa pahentunu aikojen saatossa :-D

  VastaaPoista
 2. Sama ongelma! Mä en oo nyt treenannu tän vuoden puolella ku ihan tammikuun alussa, koska en vaan ikinä saanu itestäni irti lähtee salille eikä sitte ollu aikaakaan ku oli krijotukset ja opinnäytetyö ja muutto sun muuta, nyt sit otin salikortin takasin ja oikein ällöttää kun oon niin huonossa kunnossa!
  Ja siis totuushan on se, että mun pitäis oikeesti ottaa niskasta kiinni, oon viimiset vuodet syöny OIKEEESTI joka päivä jotain karkkia herkkuja ym.. en vaan pysty herkkulakkoon :D mä en syö mitään pullia tai kakkuja, vaan mä syönn irttareita ja sipsejä!! :D ihan hirveetä :D Ja siis en vaan pääse täst ongelmast.. pakko ottaa itteeni niskast kiinni ja lopettaa toi herkun syönti, tai edes vähentääyhtee päivää viikossa alus:DD

  VastaaPoista
 3. aa vitsit oon koittanu pakoilla tota 'My heart will go on' biisii koska se saa mut miettiin Titanicia, ja se alkaa itkettää koska TITANIC :DD ehkä mun täytyy vain alistua kohtalooni.

  VastaaPoista
 4. ahhhahhahaa onneks en oo yksin mun ongelman kanssa, mieki nimittäin kärsin makean (lue suklaan) himosta!!:DD Vetää ensi kunnon reenin, sitte syö jotain hyvää ni vitutus on valmis!
  Mut aivan ihana blogi siulla:)

  VastaaPoista
 5. ihana toi kuvakollaasi sun seinällä ja toi otsikko sopii täydellisesti kuvii! :)

  VastaaPoista
 6. hei tolla sun kuntoilumäärällä voit hyvällä omallatunnolla syödä vaikka joka päivä suklaata!! :)

  t. ikuinen suklaahiiri

  VastaaPoista
 7. Mie oon tällä hetkellä kans kauhee makeehiiri ku napostelen koko ajan jotaa hyvää voiei...:-D Ehkäpä mun on sit mentävä joku pv kattomaa se titanic... :D

  VastaaPoista
 8. hei kuva massusta nyt ja sitten parin kuukauden päästä !!

  VastaaPoista
 9. ilona - :--D ouuu, no ehkä se joskus helpottaa..

  Jessika - oon huomannu et se kyl helpottaa se herkkuhimo ku viikonki pystyy olee kokonaa ilman ku kroppa tottuu siihe ja pääsee eroo siit sokeririippuvuudest pikkuhiljaa =) et kyl siit mahollisuus on päästä eroo... :-D pikkuhiljaa ku koittaa vähentää ni ei iske mitää kauheit himoi ja tuu ahmittuu kokonaist levyy kerral.. eheh.

  Anonyymi - ooh se biisi on niin IHANA ja se leffa ooh, oli huikee 3Deenä. :')

  Anonyymi - :--D mul yleensä menee toisinpäin, eka syön jotaa herkkuu ja sit käy ärsyttää ja lähen treenaa !

  Henna - mustakii se on ihana <3 välil vaa kattelen sitä ja muistelen hyvii hetkii :)

  Anonyymi - heh, no kumpa voisinki :-D

  irae - :--D ollaa hiirulaisii. Ja todellaki meet tai sit vuokraat sen tai jotain ku se kuuluu yleissivistyksee et sen näkee.... !! mut leffas huikee. Se kyl oo ku vissii tän viikon enää kuusaal :o

  Anonyymi - joo pitää harkita !

  VastaaPoista
 10. mistä toi kelta musta kauluspaita on?:)tosi kiva! ps sulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
 11. Mä niin pidän suklaasta, en pysty rajottaa sitä, vaik kyl pitäis:)
  Titanic on niin huikeen mahtava elokuva!!!<3

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig