By Laura Hämäläinen

2012/09/17

Each word gets lost in the echo


IMG_2777
IMG_2771
 muutamat uudet kosmetiikka- ja hiusjutut mitä tullut taas hankittua viime aikoina 
IMG_2809
IMG_2785
 tän vuoden koulutarvikkeiden teema - muumit, haha
IMG_2766
♥  fyssarin paras kaveri eli jäätävä anatomian raamattu + kahvia ja jogurttia, nam
IMG_2818

Viikonloppu oli ja meni taas semmoisella vauhdilla et huh :-D Eka päivä harjoittelusta takana ja hyvillä fiiliksillä mennään. Kaipailen tosin nyt jo eilistä ihanaa aurinkoista säätä, koska kotimatkalla oli semmonen vastatuuli+sade-yhdistelmä et hyvä ettei paikalleen jääny polkemaan.... 
Käytiin lauantaina katsomassa Veturin uudessa Kino123:ssa TED leffa ja suosittelen ! Ihan loistava leffa jollekin sateiselle syyspäivälle. Nyt se ois kai vähän syötävä jotain ja sit pitääkin jo taas rientää ohjailemaan syvävenyttelyä, ah ihana hiljentymishetki tän kaiken kiireen keskelle 


SHARE:

4 kommenttia

 1. hei ku sullahann on se fred perryn kassi? ni onks se tilava ja sellai hyvä viikonloppu kassi? voisitko ottaa vähä kuvaa siitä ja vaik kuvaa käytös? thanks! :)

  VastaaPoista
 2. Heei voi vitsi et tätä sun blogias on kiva lukee ja vaikutat nii ihanan pirteeltä ja iloselta! :) Tällei aika uuttena lukijana kyselisin että missä sää oot koulussa tai mitä opiskelet ja kun oon saanu semmosen käsityksen että teet jotain töitäkin :)?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - joo on ! Kyl siihe viikonlopun kamat saa :-) on se täällä kuvissa jo vilahdellutkin mut katsellaa jos lisää !

  Anonyymi - lahden amkissa fysioterapian koulutusohjelmashan mie :-) ja 'töitä' teen eli ohjaan les mills body pumppia ja paria muuta jumppaa joka viikko :-) ja kiitti ihanast kommentista, toivottavast tykkäät jatkossakii !

  VastaaPoista
 4. Oon miettinyt, että pitäis käydä katsomassa se Ted. Traileri ainakin vaikuttaa tosi kivalta :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig