By Laura Hämäläinen

2013/12/23

IPHONE CATCH UP

1

 1.  viemässä Iralle joululahjoja tänään <3 oli ihana päästä paketoimaan nättejä paketteja!  2. yksi aamu innostuin siitä kuinka kaunista ulkona oli, mutta sitten... tunti ja kaikki oli sulanut pois. great.  3.  parit uudet jutut vero modan alennusmyynneistä ja muutamat uudet korut myös - rakastan tota cornell university paitaa!  4.  sulevi sanoo teille moikkamoij!

2

 5.  no minähän se siinä :-D  6.  kävin alkuviikosta vähän kurkkailemassa vero modan uutuuksia ja toi aztec kuvioinen paita oli ihana! sen ku yhdistäis nahkaleggareihin ja consseihin ja nahkatakkiin keväällä..  7.  yritin tänään hakea vähän joulufiilistä veturin näteistä joulukoristeista, jotenkin ihan kadoksissa joulufiilis ton pimeyden takia :-(  8.  nappailtiin asukuvia rappukäytävässä kun ulkona oli kröhömm niin kaunis sää..

4

 9.  uusi takki oasapilta, vihdoin omistan myös yhden lyhyemmän talvitakin!  10.  yleisöryntäys viime viikonlopun continental cupissa.. :-D  11.  juhlittiin lauantaina viimeiset pikkujoulut ja samalla oli äärimmäisen tiukka piparkakkutalon rakennuskilpailu - kuvassa the Martti valmistuu kovaa vauhtia!  12.  kolmen kopla taas kasassa, veli pääsi pois intistä ja jouluna pitkästä aikaa kaikki kotona samaan aikaan.

3

 13.  pojat pelas jotain peliä... :-D  14.  viime viikon pyörin harjoittelussa vielä ennen lomaa, nyt vihdoin lomavaihde päällä ja syksyn opinnot takana päin!  15.  treenit kulkee pirun hyvin ja jalkoihin alkaa löytyä pikkuhiljaa voimaa ihan uudella tavalla! hieman on kyllä ikävä yläkropan treeniä ja kahden kuukauden tauko alkaa kyllä näkyä melkoisena siimautumisena.. meh.  16.  tämän hetken ehdoton #1 biisi !!! rakastan noita sanoja.
SHARE:

2 kommenttia

  1. missä olit harjoittelussa ja mitä opiskelet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. fysioterapiaa opiskelen ja olin harjoittelussa kouvolassa kuntouttavalla osastolla :)

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig