By Laura Hämäläinen

2013/12/30

Treenikuulumisia

IMG_4303

Ajatuksia kuluneesta vuodesta: Vuodesta 2013 päällimmäisinä fiiliksinä treenailujen suhteen jäivät salitreeniin uudelleen rakastuminen, tavoitteiden selkeytyminen ja oman kropan jaksamisen rajojen tunnistaminen. Alkuvuodesta hieman pakon edestä löysin tieni kunnolla takaisin salille. Treenasin kovaa GRIT-koulutusta varten ja koin äärimmäistä onnistumisen riemua koulutuksen ja lisenssivideon mennessä kirkkaasti läpi. Loppukeväästä palasin salille uuden ohjelman ja ruokavalion turvin ja syksyllä työkuvioiden helpottessa oli taas aikaa omalle treenille. Salille meneminen on minulle kuin terapiaa. Musiikit korvilla olen hetken kuin eri maailmassa. Marraskuussa olkapäiden kipuili pakotti muuttamaan treenikuvioita ja aloitin maksimivoimaharjoittelun ensimmäistä kertaa elämässäni. Oli uskomatonta huomata, kuinka hermosto heräsi ja kyykkymaksimi nousi parissa kuukaudessa +20kg. 1x100kg kyykky sai jopa oman fb päivityksensä, sen verran uskomattomalta se tuntui. :-D

Vuonna 2013 ennenkaikkea omat unelmani heittivät kärrynpyörän. Kasvoin erilaisten työkokemusten kautta ohjaajana, mutta kaipasin omia tavotteita, omia haasteita ja erityisesti jotain, jolla täyttää ratsastusharrastuksen täyttämän aukon. Halusin oman lajin.

IMG_4230

Ja vihdoin uskalsin ottaa askeleen eteenpäin. Löysin oman lajini. Crossfitin. Jo syksyllä mietin, että olisiko se siinä, se laji. Kun sitten sain kuulla, että Lahden Foreverille avataan vuoden alusta Crossfit sali oli päätös aikalailla paketissa. Parin viikon päästä crossfitin aloituskurssi odottaa ja ensi viikolla ensimmäiset treenit oman ptn kanssa! Aah tuskin maltan odottaa! Uusi vuosi tuo tullessaan varmasti mielenkiintoisia treenejä, omien rajojen haastamista ja pitkäjänteisyyden koettelemista omia haaveita kohti pyrkiessäni. Tuleva vuosi on myös töiden kannalta erilainen - jätin taakseni Kouvolan kotisalini ja suuntaan vuoden alusta uusia haasteita kohti myös ohjaushommien puolella. Odotan innolla mitä vuosi 2014 tuo tullessaan ja tulette aivan varmasti kuulemaan crossfit kuulumisia myös täällä blogin puolella!

Millaisia fiiliksiä teille jäi vuodesta 2013? Mitä tavotteita ja suunnitelmia olette suunnitelleet vuodelle 2014?
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kuulostaa aivan mahtavalle ja onnea sulle vuodelle 2014! (:

  VastaaPoista
 2. Vou, 100 kg kyykky - sun jalat on rautaa! O__O :D Tosi hieno saavutus. :) Itellä ois tarkotus panostaa vielä enemmän urheiluun ens vuonna sekä lisäksi ruokavalioon ja kehonhuoltoon sekä -kuunteluun. Noi jälkimmäiset on aina ollu mun heikkois, ja niitä on kyllä laiminlyöty ja pahasti. Ihan melkein hävettää...

  On tosi kiva, kun oot nyt lomalla kerennyt postailemaan oikeen urakalla, ja olisi kiva, jos päivittelisit tännekin jotain, kun olet päässyt pt:n kanssa vauhtiin. ;) Toivottavasti Sulla on edessä mahtava vuosi! C:

  VastaaPoista
 3. ps. oma treenisalinikin on näköjään päässy sun postaukseen. ;)

  Karita (sama ano kun äsken)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullakin tavoitteena vielä toi kehonhuoltoon panostaminen :-) se on kyllä tosi tärkee osa-alue, miten se niin helposti aina jotenki jää taka-alalle :-D ... Ja joo, aivan varmasti päivittelen tänne treenijuttuja varmaan enemmän kuin mitä nyt tullu päiviteltyä!

   Poista
 4. Toi satanen on kyllä käsittämätön!!! ja sanotaan ny vielä täälläkin, et ootan niin innolla sun fiiliksiä, kun treenit alkaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on :-D se tunne oli ihan tajuton siel reeneis sillo ku se vaa kulki ja kulki, olin kunnon endorfiinihumalassa varmaa :-D heh, jep niitä tuun aivan varmasti päivittelemään tänne!

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig