By Laura Hämäläinen

2013/12/15

WHAT MAKES ME HAPPY RIGHT NOW

6 2 3 4 5 1
SHARE:

10 kommenttia

 1. aivan ihana tää sun blogi, olet niin kuvan kaunis ja sun tyyli on tosi inspiroiva!:)jos saa kysyä mitä alaa opiskelet?

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus :) Millä ohjelmilla kokoat&muokkailet näitä sun kuvia?

  VastaaPoista
 3. Voi Laura, Sä vaan oot niin ihanuus!:) Näitä sun postauksia on mukava lukea ja niissä on aina sanomaa meille lukijoille.Jatka samaan malliin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti! :-) yritetään, lomalla toivottavasti tulee vielä enemmän postauksia!

   Poista
 4. Moikka!! Oon lueskellu siun blogia jo jonkin aikaa ja nyt huomasin että tuossa yhdessä kuvassa oot treenaamassa jäähallin yuradalla. Oon itse Kouvolaan muuttava yleisurheilija ja treenipaikka mahdollisuudet on vielä vähän auki. Osaisitko kertoa miten tuolla jäähallilla (tai jossain muualla) voi treenata? Onko siellä joku kausikorttisysteemi vai miten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööh no siis aivan satavarma en ole :-D mun mielestä siihen on olemassa joku korttisysteemi tms, en osaa kyllä oikein sanoa kun itse käyn niin harvoin siellä ettei mulla oo mitään korttia.

   ootko muuttamassa ihan kouvolaan kouvolaan vai kuusankosken läheisyyteen? kuusankoskella on kalliosuojassa todella hyvät yu mahdollisuudet, kouvolan jäähallissa vaan se juoksurata, muutama aita ja sitte hieltä haiseva hokipunttis :-D ja saanko kysyä, koska oot muuttamassa? :) voitais joskus vaikka käydä kahvilla tai jotain, oon ite vk 5-10 kvl harjoittelussa ni arkena voitais treffaa tai käydä vaik yhes treenaamas!

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! :) oon muuttamassa ihan Kouvolan keskustaan ja käytössä miulla tulee olemaan vaan pyörä, että monia kymmeniä kilometrejä tuskin tulee treeneihin poljettua :) jäähallista oon just kuullut ja siellä olis varmaan tarkotus treenailla :) kiitos tosi paljon avusta, mielellään voidaan treffata kahvien tai treenien yhteydessä :) aloitan opiskelut siellä heti tammikuun 7 päivä, joten oikeestaan kaikki sopii :)

   Poista
  3. Jee no sitku tuun harkkaa ni treffaillaa ihmees! Jäähallil on ihan hyvät perus treenipuitteet, käytii tänää iteki siskon kans siel tekee reeni :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig