By Laura Hämäläinen

2013/12/02

NOVEMBER CATCH UP

1

 1. mustan ja beigen yhdistelmä oli yksi marraskuun suosikeista!  2. rauhalliset sunnuntaiaamut <3  3. vero modan uutuuksia kurkistelemassa  4. uudet iphonen kuoret (itken vieläkin caseappin kuorien hajoamista, nyyh!)

2

 5. haluan tuon takin... please, joulupukki?  6. oltiin kouvolassa testaamassa jääkiekkojunnuja  7. kuuma chockolatte, nams  8. yksi tämän hetken lempiasuista!

3

 9. selfie hehez  10. good morning helsinki - viikonloppuna tuli vierailtua helsingissä! 11. bongasitteko tuttuja joulukuun cosmosta? 12. tehtiin yksi ilta cocovin raakasuklaata ja laitettiin sekaan noita kuivattuja mansikoita, tuli ihan sairaan hyvää !! 
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voisitko kertoo, että miten teet persunmall.comin yhteistyöpostauksiin sen 'custom/tracking linkin' ?
  Ite oon kans yhteistyössä persunmallin kanssa ja tuota kysyivät. En oikein ymmärrä miten se tehdään ja vaikka ymmärtäisinkin, niin mihin se koodi pitää sitten laittaa ja miten? Kiitti jos vastaat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie oon ymmärtäny et se menee niin, että kun oon kirjautuneena mun omalla tunnuksella ja sitten menen johonkin tuotteeseen ja kopioin sen linkin siiihen, niin se näkyy siellä perässä ns. automaattisesti! mutta se vaatii sen että on kirjautuneena sisään :-)

   Poista
 2. tee postaus tosta sun työstä, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta mitä' nyt oot laittanu blogiin ja instagram kuvien perusteella :D ja mitä alaa nyt siis teet tai niiku opiskelet ku en oikee ymmärrä :D et kerro mitä alaa opiskelet, mitä opiskelu''vaiheita'' tohon kuuluu et pitääks käyä lukio tms ennen ku voi mennä ammattikouluu vai häh :D ja just et miks just toi ala, mitä se on tuonu tähän mennessä mukanaan positiivisia ja negatiivia, onko ollut sellaista kun odotit yms.. toivottavast tajusit :D mut hei kerro jooko tähänki nyt mitä alaa opiskelet ja kauan sul menee valmistuu ja mitä onks ne nyt tutkintoja sun pitää käyä :D en tiiä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://themomentsoflaura.blogspot.fi/2013/02/toivepostaus-fysioterapiaopinnot.html

   tuosta saat vähän jo ensimakua ja mun fiiliksiä ensimmäisestä opintovuodesta :-) eli opiskelen fysioterapeutiksi ja kahden vuoden päästä pitäis olla aika tarkalleen paperit kätösissä! suoraan lukiosta hain silloin ammattikorkeeseen :)

   rakastan opiskelua tällä hetkellä, välillä toivon että me ei ikinä valmistuttais koska meillä on niin sairaan mukava luokka ja kaikinpuolin tällä alalla opiskelu tuntuu niin omalta jutulta :-D !

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig