By Laura Hämäläinen

2014/01/01

WEDNESDAY THOUGHTS

IMG_6530
1
1

IMG_6525
/ kuvat tätini asunnolta.

Hellurei ja mukavat uudet vuodet ruutujen toiselle puolelle! Meillä vuosi vaihtui mukavissa merkeissä - kokoonnuttiin porukalla, siemaltiin sivistyneesti, syötiin hyvää ruokaa ja pelailtiin erilaisia lautapelejä. Isäntä vastaan emäntä -peli sai välillä nauramaan vedet silmissä kun mm. pojat yrittivät selittää sanaa "kaarituki".. :-D Oli itselläänkin viimeiset viinit varmaan vähään aikaan, ensi viikolla alkaa treenit pt:n kanssa ja samalla alkaa taas panostus tohon syömispuoleenkin samalla kaavalla kuin viime kesänä.

Mulla on aika odottavaiset fiilikset tulevalta vuodelta, mutta toisaalta yritän välttää uuden vuoden lupausten listaamista ja todella suurien suunnitelmien rakentelua. Olen huomannut, että elämän parhaat asiat tapahtuvat spontaanisti suunnittelematta. Olen oppinut, että hetkessä eläminen on hienompaa kuin se, että kirjoittaisi itselleen erilaisia suorituksia täynnä olevan listan siitä, mitä tulevana vuonna tulisi saavuttaa. Ohhoh, menipäs syvälliseksi, vaikka tarkoitus oli tulla päivittelemään vähän kuulumisia :-D

Noh, tämä päivä meni rennoissa fiiliksissä. Pojat katteli mäkiviikon kisaa ja itse väsäilin vähän treeniohjelmia, illalla käytiin porukalla lenkillä ja vähän foam rollailtiin ja venyteltiin. Teki kyllä todella hyvää :) Mulla on takareisillä tällä hetkellä joku jumi päällä.. Saa nähdä pystyykö huomenna tekemään reeniä. Riku lähtee huomenna Rovaniemelle treenaamaan, joten vietellään loppuviikko tyttöjen kesken ja suuntana on mm. Ikea (jihii naisten paratiisi :-D) Metsästyksessä on ainakin päiväpeitto ja no, ainahan sieltä tarttuu jotain muutakin mukaan. Nyt taidan auttaa rahapussin metsästyksessä ja kömpiä sen jälkeen nukkumaan, öitä muruset!
SHARE:

9 kommenttia

 1. Ihanaa vuotta 2014 sulle ja poikaystävällesi!! On aivan oikein elää tässä hetkessä ja nauttia, eikä tehdä suuria suunnitelmia tulevaisuuteen:)

  VastaaPoista
 2. hahaha meilläkin pelattiin tota isäntä vastaan emäntä! oli siinä nauramista kun miesten joukkue selitti sanoja.... "tää on se kun ollaan oltu naimisissa tosi kauan....." "selibaatti!" :D oikee vastaus oli siis kultahääpäivä.
  Hyvää uutta vuotta sulle! :-)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa että mukavan rento uuden vuoden vastaanotto teillä ollut:) Ikea on mukava paikka aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ikea on vaarallinen paikka.. :-D aina tarttuu jotain mukaan!

   Poista
 4. Tää sun blogin on ihana! :) Millä oot tehny ton sun bannerin tai siis mikä toi kirjasintyyppi tavallaan on? :)

  VastaaPoista
 5. Voit käyttää mantelimaitoa! On muuten hyvää :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig