By Laura Hämäläinen

2014/01/16

#FITINSPIRATION ja VINKKI LUKIJOILLE

1 nimetön

nike


22

Selailin vapaapäivän rentoilufiiliksissä pitkästä aikaa polyvorea ja erilaisia nettikauppoja. Etsinnässä oli vähän uutta inspistä treeniin uusien vaatteiden ja erityisesti kenkien muodossa. Etsinnässä olisi crossfittiin sopivat kengät ja ensimmäistä kertaa tutkailin myös muiden mallien kenkiä Niken sijaan. Ensimmäisen kollaasin reebokit löytyvät täältä ja täältä ja niistä olisinkin erityisesti halunnut kuulla teidän kommentteja - millaisia kokemuksia teillä on reebokin kengistä? Olisiko teillä suositella jotakin kenkää? Alimman kollaasin kengät ovat reebokin crossfittiin suunnitellut, mutta opiskelijabudjettiin hieman karvaan hintaiset... 

Treenivaatekaapissa loistaa myös aika suuri pitkähihaisten treenipaitojen mentävä aukko. Solisluut ja olkapäät mustelmilla ja turvoksissa aina rinnallevetotreenin jälkeen, joten pitkähihaisille paidoille olisi kyllä käyttöä ettei nyt ihan murjotulta näyttäisi. Hanskatkin voisi tietty hommata, kädet auki leuanvedoista ja kaikenmaailman tangoista roikkumishommeleista.. :-D

Huomenna olisi crossfitin perustekniikkakurssin viimeinen päivä ja ensimmäiset oikeat treenit pt:n kanssa. Huominen treeni näyttää jo muutenkin aivan jäätävältä ni huh kun vielä piiskuri vieressä.. !

ps. Kaikki lahtelaiset treenaamisesta kiinnostuneet - kiinnostaisiko 6kk trainerpaketti? Paketti sisältää alku- ja lopputestit (mm. InBody, lihaskartoitus), tavoitteellisen treeniohjelman, 4x trainer tapaamisen sekä ruokavalio-opastusta. Motions11osuuskunta tarjoaa paketin hintaan 140€ sis. Alv 24%. Ota yhteyttä spostilla motions11osk@gmail.com. Ensimmäinen ryhmä alkaa jo 20.1. maanantaina!

Voit tutustua osuuskuntamme nettisivuihin klikkaamalla tästä !
SHARE:

7 kommenttia

 1. Voi harmi kun ei enää asuta Lahdessa, olisitte takuuvarmasti saaneet minusta asiakkaan ;D
  Muuten, mitä oot tykännyt tuosta Crossfitin peruskurssista? Oon itsekin pyöritelly mielessä osallistumista jo vaikka kuinka kauan, mutta en oo vielä rohjennu ilmottautua mihinkään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmi !! :( ja rohkeesti vaan, crossfit vie sydämen! meillä oli kai vähän erilainen sisältö tuolla foreverillä - käytiin 3h eli 1h/päivä kolmena päivä tekniikoita läpi, kyykkyä, mavea jne.. ja sitte that's it :-D oon ymmärtäny että ns. oikea crossfit peruskurssi on pidempi (?) korjaa jos oon väärässä. mutta siis oon aivan rakastunu - ihan parhautta!

   Poista
 2. kuulostaa todella hyvältä toi pt:n paketti,mutta itsekään en asu lahdessa! :(

  VastaaPoista
 3. tuo pt:n paketti kuulostaa hyvältä,mutta harmi etten itsekään asu lahdessa :(

  VastaaPoista
 4. Just ostin itelleni joululahjaks noi kollaasin pinkit reebokit ja ovat olleet nyt koko tammikuun käytössä salilla. On kevyet kengät ka ihan törkeen hyvät jalassa, suosittelen! :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig