By Laura Hämäläinen

2014/01/27

THESE TEA MOMENTS

IMG_6839 nimetön

1 IMG_6952 IMG_6956

Heissulivei ja terkkuja täältä Kouvolan suunnilta! Tänään aamulla raahasin viimeiset kamat autoon ja suuntasin auton kohti kouvola the big cityä (:-D). Ensimmäinen harjoittelupäivä oli jännittävä, mutta pikkuhiljaa alkaa oma fiiliskin taipua enemmän positiivisemmalle mielelle tästä asumisjärjestelystä. Seuraavat kuusi viikkoa tulee olemaan kyllä varmasti erittäin mielenkiintoisia ja opettavaisia, can't wait! 

Toinen ehdoton posiitiivinen juttu täällä Kouvolan suunnilla on mun rakkaat ystävät, joita näkee välimatkan takia aivan liian harvoin. Tänään päiviteltiin Iran kanssa pitkästä aikaa kuulumisia teekupposen äärellä ja vitsi, että aika kului kyllä nopsaan. Huomenna otetaan uusiksi ja keskiviikkonakin pääsen ystävän luokse maistelemaan erilaisia teemakuja - mieli ja kroppa lepää kun pääsee nauttimaan kolmesta täydestä lepopäivästä. Ihanan rentouttava alkuviikko!

Mitenkäs ruutujen toisella puolella on viikko lähtenyt käyntiin? 

ps. Ja hei, hierontaa olisi mahdollista saada edulliseen 20€/45min hintaan arki-iltaisin. Jos kiinnostaa, laita spostia osoitteeseen laura.hamalainen11@gmail.com. 


SHARE:

7 kommenttia

 1. heippa! missä tätä hierontaa on mahdollista toteuttaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip! Ota yhteyttä spostilla jos kiinnostuit :)

   Poista
 2. tosi kivoja kuvia! mistä noi ihanat iphone-kuoret on? :-)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit ku osaisin itsekin juoda teetä! :-/

  VastaaPoista
 4. Moikka ! pakko tulla itekin kommentoimaan ku joku annikan postaukseen kommentoi että kirjotat kopioblogia. ihan haluun vaan tietää et miltä tuntuu xd tiedän että tää on epäasiallinen kommentti mut eipä haittaa koska oot nolo. ja oot sitä vanhempiki xd hanki oma tyyli ja elämä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka vaan sullekkin :-D mua ei juurikaan kiinnosta jos YKSI TAKKI saa aikaan moisen älämölön :) näkisin kuitenkin että sisällöllisesti aikas eri juttuja blogit pitävät sisällään. Ja empä tiedä kenen tässä pitäisi se oma elämä hankkia, minun vai teidän :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig