By Laura Hämäläinen

2012/03/24

one lovely blog award

Sain Iralta tämmösen haasteen, jossa tarkoituksena siis kertoa 7 asiaa itsestään ja sitten haastaa muita bloggaajia tekemään sama! 


1

1. Kun kuulen hyvän uuden kappaleen mulla on tapana kuunnella sitä repeatilla 24/7 kunnes huomaan parin päivän kuluttua, että oon jo ihan kyllästynyt siihen... Sit täytyy taas löytää joku uus kiva kulutettavaks :-D
2.  Rakastan vasta leikatun nurmikon tuoksua, body shopin tuotteita, puhtaiden lakanoiden tuoksua, sitä että herätessä ulkona paistaa aurinko, sateen jälkeistä tuoksua, ihmisiä jotka hymyilee silmillään, nurmella makoilua ja tähti taivaan katselua kesällä, lämpimissä kesäilloissa olevaa fiilistä, sitä tunnetta kun keväällä nurmi alkaa vihertää ja puihin tulee lehtiä, treenin jälkeistä hyvää oloa, omatekemän ruuan makua... tää lista jatkuu loputtomiin. 
3. Tasan vuosi sitten sain alkaa kävelemään uudestaan polvileikkauksen jälkeen ja raskas, mutta palkitseva kuntoutumisjakso pyörähti oikein kunnolla käyntiin. Monet itkut ja kiukkukohtaukset tuli koettua, mut vahvempana ja voittajana selvittiin siitäkin ja tässä sitä ollaan, paremmas kunnossa kun ikinä ja body pump ohjaajan lisenssi taskussa :-) 


2

4. Oon äärettömän huono olemaan vihanen. Ennätys vihasena olemisessa on varmaan joku 24 tuntia :--D inhoan sitä tunnetta jos joku on vihanen mulle, koska oon pohjimmiltani äärimmäisen kiltti ihminen enkä tahallani halua haastaa riitaa.
5. Oon vastoinkäymisten kautta oppinut arvostamaan elämän pienien hetkien iloja, kuten sitä miten ihanaa on pystyä laittamaan kengät itse jalkaan tai hakea lasi vettä jääkaapista silloin kun tuntuu että janottaa. Polvileikkauksen aiheuttama avuttomuus teki nöyremmäksi ja opetti arvostamaan itsestään selvyyksiltä tuntuvia asioita, joita harvemmin tulee mietittyä :-)
6. Välillä toivon, että aika pysähtyisi. Jotenki ymmärrän Peter Pania, et miksei se halunnu kasvaa isoks. Tää kesä on viimeinen kesä, kun kaikki koulukaverit on viel yhes kasassa ja sen jälkee pitäis alottaa oman elämän rakentaminen ? Toisaalta pelottaa, toisaalta ootan innolla. Sen tiiän kuitenkin, et tän kesän joka minuutista pitää nauttia koko sydämel !
7. Vaik oon tyttö, oon käyttäny kauheesti rahaa mun autoon :---D mulle usein nauretaanki et oon amislaura, mut tuskin se musta huonompaa ihmistä tekee jos tuhlaan rahojani uusiin vanteisiin ja ties mihin. Pelottaa ees ajatella kuinka monet ihanat vaatteet olisin niilläkin rahoilla ostanut :---D 


3
never give up, it's such a wonderful life.


kuvat we it 
SHARE:

5 kommenttia

 1. Ah, vastaleikatta nurmikko! ♥ Se ehkä ihanin tuoksu ikinä. kohta pääsee taas tuoksuttelee ;)

  VastaaPoista
 2. Hah, mulla on sama juttu kaikkien hyvien biisien kanssa :-D

  - justmyway-julia.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Hei, ihana postaus! Ja asiat joita oot kertonut, ovat varmaan niin totta <3
  t. äippä

  VastaaPoista
 4. kiva postaus, millanen auto sulla on? kuva olis kiva, koska itekki tykkän hirveesti autoista! :)<3

  VastaaPoista
 5. Hanna Ä - jep, ah sitä tuoksuu ootelles <3

  Julia - :P hheh !

  Anonyymi - jee kiitos äiti :--D

  Suvi - joo pistän sit ku saa vaihettuu kesää varten siihe kaikki hommelit =) eli vähän aikaa joutuu viel oottelee..

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig