By Laura Hämäläinen

2012/03/31

weekends - we are made for them

Hyvää ruokaa, tyttöjen juttuja, naurua, coffarissa istumista - ihana aloitus viikonlopulle. Nyt datailen sängyllä kissa sylissä, mikä hieman hankaloittaa tätä toimimista... :--D Pitäis vissii saada jotain muutakin aikaseks kun vaan täs sängyl löhöämist mut ehkä kohta.. Koitetaas saada 400 lukijaa rikki täällä bloggerin puolella ja sen kunniaks tulossa kysymyspostausta ! :-) En ois ikinä uskonut että alle vuodessa teitä lukijoita on kertynyt jo noin huikea määrä ! Kiitos :-)
En oo ikinä varmaan odottanu kesää niin paljon ku täl hetkellä, jotenki tuntuu et ens kesäst tulee paras pitkiin aikoihin ! Kaikki tärkeet ihmiset kerranki samassa kaupungissa ja ooh, en malta odottaa. Nyt taidan koittaa saada aikaseks vaihtaa tän yöpaidan pois ja suunnata ulos :-) Huomenna oon luvannu viedä 7v pikkuserkkua mäkkäriin ja illalla ois vähä body pumppia tiedossa, hih nauttikaahan viikonlopusta 
♥  ps. onko kiva näin, että postailen useammin?

IMG_4497.JPG_effected
IMG_4503.JPG_effected-002
IMG_4522.JPG_effected
IMG_4545.JPG_effected
IMG_4547.JPG_effected
IMG_4578.JPG_effected
IMG_4557.JPG_effected
IMG_4560.JPG_effected
IMG_4594.JPG_effected
IMG_4589.JPG_effected
IMG_4598.JPG_effected
SHARE:

9 kommenttia

 1. mitä tilaat coffaris ku ton alimman kuvan juomat näyttää hyvält XD

  VastaaPoista
 2. pyydän jo anteeksi, tarkoitus ei ole millään tavalla olla ilkeä mutta tuntuu aika hassulta että kerrot esim. mitä kannattaa syödä treenien yhteydessä kun et ole itse urheilija :d en tarkota etteikö tuo jumppien ohjaus tai niissä käyminen ole liikuntaa, mutta ainakin omaan silmään nää sun treenijutut tuntuu aika alottelijan kertomilta. tietysti itellään vähä eri suhtautuminen urheiluun kun maajoukkuetasolla on tässä treenattu parikin vuotta ja tuo ravinto ja treeni ja oheistreeni salilla on koko elämä, mutta ajattelin vaan mainita ettei kannata ehkä kirjoittaa noin "kaikki tietävästi" koska sinulla ei sitä tietoa vielä ainakaann niin paljon ole :) tykkään kyllä muuten erittäin paljon sun blogista, kuvat on aivan mahtavia !

  VastaaPoista
 3. Oih mitä juomia ja ruokia nomnommmm <3 Ihana tää postaus :--)

  VastaaPoista
 4. herranjumala sä olet kaunis:O wowowoowo

  VastaaPoista
 5. onks sul ja ellul nyt samanlaiset kengät? :) niija minust ainaki kiva et postaat tällee useesti :dd

  VastaaPoista
 6. ihana toi punain paita ! mist oot ostanu sen ? :)
  plus oot tosi kaunis :))) !

  allovertheworldlookingforyou.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - toi isompi lasi on mansikkamakusoodaa mitä mie otin ja toi toinen mansikkalimesiideriä :--)

  Anonyymi - joo no ymmärrän kyllä pointtisi ! :-D mutta joo ei siis tietenkään tarkoitus olla "kaikki tietävä" ja ikävä jos oot semmosen käsityksen saanut, mutta ihan jotain perusjuttuja, mitä lukenut ja sitä kautta itsekin oppinut vähä tietämään, ajattelin kirjoitella :-) tyyliin nestetankkauksesta ja tämmösestä, minkä nyt jokainen voi esim. Fit lehdestä lukea :D muttajoo, lähteet ajattelin myös pistää että jokainen voi sitten itse tarkistaa etten oo omasta päästä keksinyt mitä sattuu :)

  irae - nomnom herkkui :)

  Anonyymi - voooii kiitos :---D

  Anonyymi - juu on :)

  Sipen` - Ginast joskus öö oisko viime vuonna :--)

  VastaaPoista
 8. Tee linkkaa blogisi postaus! Ja sit esittelet niistä 10 kivointa :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi - tein linkkaa blogisi postauksen vasta vähän aikaa sitten ni en vielä viitti tehdä uutta :--) kesällä tulossa take a picture postausta ainakin sitten kun saan uuden kameran !

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig