By Laura Hämäläinen

2012/03/25

viikon treenipäiväkirja

Maanantai: LM Body Combat
Tiistai: lepo
Keskiviikko: LM Body Pump + Nike training club ab burner 15min & better butt 15min
Torstai: Juoksulenkki 1h15min
Perjantai: LM Body Pump
Lauantai: lepo
Sunnuntai: LM Body Pump

1

Tällä viikolla sain avattua juoksukaudenkin ulkona ja kyllä täytyy sanoo että voittaa 1000-0 jäähallin kehän kiertämisen! Lukemisen keskellä teki niin hyvää pistää musat korville ja lähtä raikkaasee ulkoilmaa juoksemaan :-) täytyy nyt ehdottomasti koittaa pitää tästä kiinni ja kerran viikkoon koittaa juoksulenkki heittää töidenkin päätteeksi.
Kokeilin myös Nike Training Club- treenejä ekaa kertaa ja vaikka treeni kesti vain 15min, oli kyllä tehokasta ! Pakarat oli mokoman treenailun jälkeen kyllä seuraavana päivänä sen tuntuset et jotain tuli tehtyä :--D eli kaikki iPhonen omistajat ei muuta kuin NTC puhelimeen ilmaiseksi ja personal trainer kulkee aina mukana ;)
Ihanaa alkavaa treeniviikkoa taas kaikille 


1IMG_4400
SHARE:

8 kommenttia

 1. Hei oon ollu tän blogin lukija jo pitkään, ja oon kokoaja ihaillu tuon muotosta banneria niiku täällä nytki on! Et viittis tehsä mullekki tuollasen samanmallisen, tietenki mun omista kuvista, jos vaa sulla kiinnostusta / aikaa riittää :) ?

  Ilmottele vaikka kommentilla mun blogin puolelle jos olisit valmis tekeen mulle tollasta, www.blognamedsweet.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oon nyt lueskellu sun blogia ja uskallan vihdoin heittää kommenttia! Mun on aivan pakko kysyy mut miten jaksat ja miks urheilet noin paljon? Onko sulla joku kunnon harrastus niinku jääkiekko, salibandy tms et kohotat kuntoa yms vai muuten vaan? Onko sulla muuta elämää ton urheilun parissa meinaan aika paljon sulla menee aikaa tohon yms. Enkä tarkottanu pahalla vaan oon tosi hämmästyny et on tollasii ihmisii kun vaa treenaa treenaa.. :-D kuinka kaua oot tollain treenaillu? :)

  VastaaPoista
 3. hieno uus banneri ! Ja hei, sellasta postausideaa et ois joskus kiva nähä miten paljon omistat kaikkee liikuntaan ja treenamiseen liittyviä vaatteita, treenikasseja yms. :)

  VastaaPoista
 4. Oon itekki innostunu treenailee enemmän näitten sun postauksien myötä ja tekemää "viikon treenit" -postauksia! Eihän urheiluun mee niin älyttömästi aikaa, kun osaa sovittaa sen päivään ;)

  VastaaPoista
 5. Sä jotenki innostat muakin liikkumaan! Uskon,että muitakin lukijoitasi :-)

  VastaaPoista
 6. hei voisitko sä tehä postauksen siitä miten ja mitä kannattaa syödä enne ja jälkeen treenin? :) taikka heittää vastaust tähän kommentilla? :) ois kiva myös treenin ohella oppia syömään paremmin ja sillä tavalla että siitä on niin sanotusti hyötyä jotenkin, ja uskoisin, että sinä tiedät tästä paljon :)

  VastaaPoista
 7. ihania reenikamoja ja hyvältä näyttää toi reeni"kertymäki" :--)

  essi-ka.blgspot.com

  VastaaPoista
 8. Iina - vastailin sun blogiin =)

  Anonyymi - joo ei mua tartte pelätä, rohkeesti vaa kommenttei :)
  Ei mul mitää 'kunnon' harrastusta oo, et treenaan siks et siit tulee hyvä olo ja se on jo oikeestaa elämäntavaks vakiintunu. Pitää kans body pump ohjaajan homman kannalt pysytellä semmoses kunnos et pystyy hyvin ohjaamaa =)
  Kyl mul muuutaki elämää on, poikaystävä löytyy ja sillai :--D eikä toi treeni nyt vie ku tunnin pari päivästä ni saman ajan vois helpost kuluttaa vaik koneel istumisee :D ja jostaa syksystä oon nyt tätä tahtii treenaillu !

  Anonyymi - kiitti ! :P joo pistetääs muistiin idea ;)

  Petra - nonii jee kiva kuulla :) ja jep, mielummin treenaas ku istuus koneel vaik !

  Anonyymi - voi ihana kuulla et tommoin vaikutus ! <3

  Anonyymi - Joo pistetääs idea muistiin ! voisin koota jotain helppoi vinkkei vaikka tän viikon sunnuntaiks jos sillo taas jotaa treenailuun liittyvää postailis :)

  Epa - kiitos =) !

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig