By Laura Hämäläinen

2013/03/24

coffee break

IMG_8351
IMG_8343
IMG_8346
IMG_8347
IMG_8356

Anniina oli odottamassa mua asemalla Kouvolassa ja olipa ihana päästä halaamaan sitäkin tyttöä pitkästä aikaa! Istuttiin muutama tunti coffee housessa pienen välipalan äärellä, päivitettiin kuulumisia ja aika lensi kuin siivillä. Ihan huippua. Huomenna aion nauttia erittäin ansaitusta lepopäivästä ja Roosa lupasikin hieroa mun jalkoja vähän auki koulun jälkeen (yksi parhaista puolista fyssariopinnoissa, haha!) 

Ensi viikolla neljä päivää koulua ja sitten Onni ja kamppeet audin penkille ja suunta kohti Kouvolaa reiluksi viikoksi. Irakin tulee vihdoin takaisin Suomeen, pääsen taas kampaajalle laitattamaan hiukset kuntoon ennen Hollannin matkaa ja tilaukseen lähtee myös vähän lisähiusta tähän päähän. Nyt on kuitenkin aika kömpiä nukkumaan, että saa kunnon unet ja pääsee palautuminen kunnolla käyntiin, good night sweeties! 
SHARE:

5 kommenttia

 1. Saan olla aika onnellinen tyttö et sain tollasen viime kesän huoltsikkatyttösen itselleni <3 Tiukkaa se teki mut haha eipä onnistuneet muut ;)

  VastaaPoista
 2. you are so beautiful! ooh wow. the food looks delicious ♥

  zarahester.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. jos oon ymmärtäny oikein nii käyt kampaamo mariannes? nii paljonko siel maksaa hiusten leikkuu ja värjäys, jos on suht samanpituset hiukset ku sulla?

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig