By Laura Hämäläinen

2013/03/06

past few days in a nutshell

Hellurei, täällä kirjottelee yksi erittäin kiireinen bloggaaja, jonka pitäisi tälläkin hetkellä olla a) menossa suihkuun b) tekemässä iltapalaa c) syömässä sitä iltapalaa, koska taas venyy ruokailujen välit ohnou d) lukemassa tenttiin .. Noh, huomisen jälkeen toivottavasti vähän helpottaa kun motoriikan tentin saa pois alta! Tulossa lähiaikoina mm. postausta oasapin uudesta paidasta (jota en ole ehtinyt edes hakea vielä..), kysymyspostausta, treenimusajuttuja.. Miltäs kuulostaa?

Tää viikko on mennyt ja tulee menemään pitkälti koulujuttujen ja ohjailujen parissa, viikonloppuna suuntaan Onnimonnin kanssa Kouvolaan pitkäksi viikonlopuksi, lauantaina olisi Helsingissä Les Milssin jatkokoulutukset - huh, kyllä taas tekemistä riittää! Nyt taidan kuitenkin napata itseäni niskasta kiinni ja tarttua toimeen, tehdä sitä ruokaa ja lukea siihen tenttiin vielä kun sitä aikaa on.......

Kuunnelkaapas postauksen lopusta mukavia fiilistelybiisejä, oon ihan rakastunut tohon ensimmäiseen!

6
7

My playlist atm 
SHARE:

12 kommenttia

 1. En ookkaan aikasemmin sun blogiin kommentoinu. Oon seurannu tätä blogia ihan siitä asti ku alotit kirjottamisen ja tekstit on kehittyny ihan huimasti ja saan aina niin paljon treenimotivaatioa. Ehdottomasti yksi lemppari blogeista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihana kommentti :) ja jooo järkkyy, tekis mieli vaan poistaa ne kaikki vanhat postaukset XD

   Poista
 2. ahh mitä biisejä :) noi on niin hyviä! oon kuunnellu noit jo hetken :D ja oon ihan rakastunu niihi!

  VastaaPoista
 3. Blogis on aivan mahtava ja oon lukenu kaikki aikasemmat postaukses ja sun kaikki vaattees on aivan ihanuuksia! Ja vaikutat itse tosi ihanalta ja mukavalta ihmiselta. Onnea bloggailuun ja kouluhommiin sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sinä <3!! Kiitos ! Toivottavasti tykkäät jatkossakin :-)

   Poista
 4. ihania noi biisit :)
  http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihana blogi ! liityin lukijaks :) ja oot tosi kaunis,sust vois tulla vaik malli :o ja miten pitkä oot ? :) ja voisiks tehä joskus videopostauksen ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti tykkäät jatkossakin seurailla :-) oon 174,5 cm pitkä :P ja joo, ajatuksissa on viimeistään huhtikuun hollannin reissulta tehdä päivä videona postausta!

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig