By Laura Hämäläinen

2013/03/15

rushing around all the time

8

Heipsan ja ihanaa perjantaita! Tähän viikkoon on taas mahtunut ihan hurjan paljon erilaisia huippuja juttuja ja nyt edessä rentoilu viikonloppu ilman sen ihmeellisempiä suunnitelmia. Päivä lähti käyntiin mukavasti 90 minuutin hieronnalla ja kropan hemmottelu jatkui koulussa kun käytiin jalkojen hierontaa läpi koko iltapäivä - ihanaa, tänään ja huomenna kaksi ekaa lepopäivää pariin viikkoon! Ja suuuuren suuri kiitos teille kaikille lukijoille, teitä on kertynyt jo yli 900 ! Huikea määrä, huh! 

9

Viime viikonloppuna käytiin Helsingissä pyörähtämässä Les Millsin jatkokoulutuksissa ja pakko hehkuttaa, että uudet bp ja grit ohjelmat on ihan mahtavia! Sai taas tosi paljon uutta motivaatiota kevään ohjauksiin ja treenailuihin. 

10

Tällä viikolla oon taas huomannut kuinka tärkeää on olla hyviä ystäviä lähellä ja ystävistä puheenollen, kohta onkin lähtö katselemaan yhdessä luokkakavereiden kanssa jotain kivaa leffaa loppuillaksi. Luultavasti katsotaan joku kauhuleffa ja sitten voi taas ihmetellä, että miksi mielikuvitus laukkaa tuhatta ja sataa kun yöllä kipittää rappukäytävässä ajatellen kaikenmaailman älyttömiä hullutuksia :-D 

11

Jos kaipaat uusia, perushyviä kaiuttimia niin kipinkapin mammuttimarkkinoille! Kävin tänään ostamassa 2.1 logitechin kaiuttimet hintaan 17,90€ :-) ! Opiskelijabudjetille erittäin sopivat, vinkvink. 

Ensi viikolla toivottavasti ehdin kantaa kameraa mukana enemmän ja voisin koittaa tehdä päivä kuvina postauksen pitkästä aikaa! Jäänyt kaikennäköinen asuihin panostaminen hieman vähäiselle, kouluun kun riittää että pistää collarit jalkaan ja t-paidan päälle .. :-D rentoa fyssariopiskelumeininkiä! 

PS. muistakaahan käydä heittämässä kysymyksiä TÄNNE !
SHARE:

8 kommenttia

 1. Sulla on aivan ihana blogi ja oonki seuraillu tätä jo yli vuoden päivät! :) Jokainen postaus on aivan ihana ja näistä tulee niin hyvälle tuulelle! Kiitos siitä :) Mutta oli mulla ihan kysymyskin! Miten saisi nuo mahamakkarat pois tehokkaasti ja suht. nopeasti? Ruokavalio on ihan hyvässä kondiksessa ja juoksen suunnilleen joka ilta. Teen myös erillaisia vatsalihas liikkeitä joka ilta paitsi pe ja la. Nämä eivät kuitenkaan mitään suurempia muutoksia ole tehneet. Salille ei houkuttele mennä.. Joten onko mitään hyviä vinkkejä ihan kotikonstein millä ne saisi pois ennen kuin rantakelit alkaa? :) Kiitos avusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, oot ihana kiitos ! :-) Hmm, no en oo kovin hyvä näissä kotivinkkijutuissa mut erilaisia intervallitreenejä lisäämällä voit tehostaa rasvanpolttoa eli esim juoksulenkeillä kunnon maksimispurtit jne. Muista myös, että vatsalihakset tarvitsevat lepoa siinä missä muutkin lihakset ja huolehdi, että liikkeet ovat monipuolisia ja antavat jatkuvasti lihakselle uutta ärsykettä. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Ja hei kiitos aivan älyttömästi tosta kaijutin vinkistä, koska mä tarttisin mahdollisimman nopeesti uudet kajarit. Mutta juu päivä kuvina postaus ois tosi kiva :)

  VastaaPoista
 3. Oliks toi karamel sutra hyvää? ;D

  VastaaPoista
 4. Sikakivoja kuvia! Onni söpöliini <3
  ps. ootko lukenu jos secret blogia? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onnimonni :-) heh. Ja juu lueskelen sitä myös välillä :)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig