By Laura Hämäläinen

2013/04/01

TERKUT KOUVOLASTA

Hellurei ja terkut täältä Kouvolasta! Huomenna meillä alkaa hurja (vai turha?) neljän päivän harjoittelujakso ja asustelen siis Onnimonnin kanssa tämän viikon täällä äidin ruokapatojen äärellä. Tänään oli tarkoitus lähteä kuvailemaan oikein kunnolla veikkapojan kanssa, mutta hehe oonkin vissiin tulossa sopivasti kipeäksi joten tämä päivä on aika pitkälle mennyt vampyyrin päiväkirjoja katsellessa ja suklaata syödessä. 

Nyt taidan palata VD:n ja suklaamunien pariin ja toivoa, että en enempää tulisi kipeäksi ! Ihanat viikon alut teille sweeties ja palaillaan tällä viikolla vielä toivottavasti moneen otteeseen hyvällä kuvasaldolla :-)

3213
432222
[1] tahtoisin itellenikin kunnon kuulokkeet, tai ehkä vaan ryöstän noi veljen omat.. [2] tällä mennään tämä päivä! [3] käytiin tällä viikolla porukalla lahdessa katsomassa tuo mama ja huh, oli kyllä melkonen! [4] perus aamupalameiningit ja uusin fit, parhautta [5] lisää ruokaa hehe [6] perjantaina tulikin illalla extempore reissu lahteen tytsyjen luokse .. tää vapaus mennä ja tulla on ihan parasta! [7] lauantaina asujuttuja [8] jee mun ira tuli vihdoin takaisin suomeen! <3 
SHARE:

4 kommenttia

 1. skullcandyn kuulokkeet kouvolan cittarissa alessa! suosittelen:)

  VastaaPoista
 2. Mua kiinnostaa tietää, syötkö tuon paprikan ihan noin vain niin kuin hedelmiä syödään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo :---D veitsellä leikkaan vaan paloja siitä xd

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig