By Laura Hämäläinen

2013/04/26

YESTERDAY'S

cats
IMG_9342
shortsit VILA / paita H&M / takki VILA / kengät graceland / laukku graceland / korut VILA
IMG_9343
IMG_9345

Heipsanhei ja terkkuja koulunpenkiltä! Ajastin teille eilen illalla postauksen, koska tänään tulee kulutettua koulun penkkejä aamu kahdeksasta ilta kuuteen ja huomenna sama homma jatkuu..Vietin eilen aivan mahtavan vapaapäivän kun minun suosikkityttö Anniina tuli käymään piiiitkästä aikaa. Päästiin päivittämään kuulumiset Mamma Marian huippulounaan äärellä (pollo e panna kanapasta, parasta maailmassa!!), käytiin kiertelemässä kauppoja ja ihan vain nautittiin kiireettömyydestä. Eilen ja toissapäivänä tuli myös käytyä hieman salilla höntyilemässä, mutta siitä lisää hieman myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua sweeties, pus 
SHARE:

13 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. kesä tulee hiljalleen, pääsee eroon typeristä talvivaatteista :-D

   Poista
 2. Ihana asu ja ihania kuvia!! Seurusteletko enään? :o

  VastaaPoista
 3. Toi pasta!! Ja nättinä olet taas kerran! :)

  VastaaPoista
 4. oii kaunotar:') millo palaat funfitille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. torstaina!! tänää kävin lenkillä ekaa kertaa sairastelun jälkeen eikä yskittäny yhtään, jiihaa varokaa vaan ;-)

   Poista
 5. heiiii!! sun kroppan on ihan mieletön! toi on niin mun tavote vaikka siihen on vielä matkaa välillä tuntuu että liiankin paljon.. Saan aina niin paljon inspistä urheiluun ja terveelliseen syömiseen ku postaat, kiitos tuhannesti siitä.<3 Paljonko muuten oot pitkä ja paljonko suunnilleen painat?(-: lasketko kaloreita että paljonko suunnilleen syöt päivässä? jos lasket niin paljonko? vai mikä on "filosofiasi" ruuan suhteen, niinkuin että miten pyrit syömään ja kuinka pysyt kohtuudessa ja terveellisessä ruoassa?=) onko susta "helpompi" syödä terveellisemmin kun asut omillasi, entä kun asuit kotikotona vanhempien luona?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nooh, aika kaukana omista tavotteista ollaan kyllä mutta hiljalleen! oon 175cm about pitkä ja painan vähä yli 60kg :-)

   mun filosofia ruuan suhteen on että kaikkea voi syödä kohtuudella, eli on ihan ok välillä vähä herkutella kuhan se ei lähde ihan lapasesta =) en laske kaloreita, ja pysyn kohtuudessa miettimällä niitä omia tavotteita! niitä kohti pyrkimiseen tarvitaan kunnon polttoainetta kropalle ja se on oikeenlaista ruokaa :-)

   ja on kyllä helpompi syödä tervellisesti kun itse ostaa ruuat - kun ei ole kaapit täynnä pullaa niin ei sitä tule sitten syötyäkään =)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig