By Laura Hämäläinen

2013/04/17

life via INSTAGRAM

2

Sunnuntaina kun tultiin, sää todellakin oli kohdillaan - aurinko paistoi ja mikä parasta, ei lunta missään! Koulusta löytyi aivan huippukahvila, josta sai tottakai kunnon kaloripommi kaakaoita reilulla eurolla, huh olispa Suomessakin näin halpaa.

1

Lauantaina käytiin Amsterdamissa shoppailemassa ja tottakai käytiin myös tsekkaamassa the red light district. Pakko myöntää, että suomessa kasvaneelle ihmiselle se oli kokemuksena melko järkyttävä, mut noh, pitäähän sekin kerran elämässä nähdä. 

3

Enschede on tajuttoman kaunis kaupunki, talot on kauniita ja kirkon ympärillä torin laidalla on kymmenittäin erilaisia pubeja ja muutama night club. Myös täällä on ihan todella hyvät shoppailumahdollisuudet, so good. Oudoin asia mitä täällä on tapahtunut on se, että oon oikeasti oppinut tykkäämään kaljasta! Se on täällä niin sairaan halpaa, alle eurolla saa kaupasta joten opiskelijabudjetti kiittää.. (kroppa ei niinkään) 

4

Sunnuntaina sää todellakin oli kohdillaan ja lämpömittarit näytti +20C ja aurinkokin näyttäytyi taas pitkästä aikaa kunnolla. Chillattiin vaan täällä kampuksella, syötiin mansikoita, pelailtiin korista ja ihan vaan nautittiin vapaapäivästä ilman kiirettä mihinkään. Mikäs sen parempaa? 

ps. kelpais suomeenkin university campusb takapihalle futis-, tennis-, koripallo- ja beach volleykentillä varustettuna ..

5

Kaikenkaikkiaan tähän asti nää päivät täällä on ollut ehdottomasti parasta mitä tänä vuonna on mulle ehtinyt tapahtua - huippuja tyyppejä ja tykkään muutenkin Hollannista todella paljon, tänne olis ihan huippua tulla esimerkiksi tekemään harjoittelujakso! Tottakai on jo ikävä omaa sänkyä ja suomalaista, oma tekemää ruokaa ja treenaamista (oon vieläkin kipeä ja alkaa pikkuhiljaa pää hajoamaan...) Mutta no, nyt pitää ottaa vaan kaikki ilo irti viimesistä päivistä täällä!

Pusuja Suomeen, toivottavasti kaikki lumi on poissa lauantaina kun me tullaan täältä takaisin sinne pohjoseen :)
SHARE:

8 kommenttia

 1. Näyttää erittäin kivalta! Nauti täysin rinnoin reissusta! :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole kaikki lumi poissa :-( mut kovaa vauhtia lähtee ! Kivoja kuvia<3

  VastaaPoista
 3. Nauttikaa olostanne <3 Ihania muistoja saatte matkaan mukaan!

  VastaaPoista
 4. mikä se red light joku hommajuttu on:o t.tietämätön:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katu jossa on naisia ikkunoissa, koska hollannissa prostituutio on laillista :)

   Poista
 5. ihania kuvia! :) mullekin kelpaisi vaikka ihan pikkuinen reissu ulkomaille :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig