By Laura Hämäläinen

2013/09/08

HYVINVOINTIA ALOE VERASTA

Hyvinvointi on aina kiinnostanut minua ja se on yksi niistä syistä miksi rakastan treenata ja liikkua - saan siitä hyvää oloa. Kesällä opin kuuntelemaan omaa kroppaani vielä paremmin - milloin se tuntui väsyneeltä, toisinaan taas treeni kulki älyttömän hyvin, välillä sitten varsinkin jalat olivat ihan tukossa. Oman kehon kuuntelu on äärimmäisen tärkeä taito ja mielestäni siihen tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Kiinnostuin aloe vera tuotteista kuultuani niistä erittäin positiivisia kokemuksia ja nyt vihdoin postista saapui tuo ARGI+ jauhe jo käytössä olleen aloe vera gelin lisäksi.

IMG_3691

Aloe vera on mehikasvi, joka viihtyy eteläisillä leveysasteilla. Aloe veran lehden sisällä on hidasjuoksuista, geelimäistä ainetta, joka koostuu pääosin vedestä mutta jossa on myös pieniä määriä lukuisia tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Aloe vera sisältää myös paljon erilaisia kasvikemikaaleja, jotka työskentelevät yhdessä ravintoaineiden kanssa vatsassa ja suolistossa ja edistävät näin hyvinvointia. Vatsalla on tärkeä merkitys vastustuskykymme kannalta, joten on tärkeää, että se voi mahdollisimman hyvin. Geeli on niin lähellä alkuperäistä kasvia kuin mahdollista.

Päivittäisannos Aloe veraa pitää vatsan limakalvot kunnossa, säilyttää hyvien ja huonojen bakteerien välisen tasapainon, edistää ruoasta saatavien ravintoaineiden imeytymistä ja ehkäisee liian happaman ympäristön muodostumista vatsaan. Myös Aloe veran ihonhoidolliset vaikutukset on tunnettu jo pitkään.

IMG_3692

ARGI+ on ravintolisä, joka sisältää L-arginiiniaminohappoa. Tällä on monia tärkeitä toimintoja elimistössämme, jossa se muun muassa muuttuu typpioksidiksi. Yksi merkittävimmistä on sen verisuonia laajentava vaikutus mikä mahdollistaa hapen kulkeutumisen tehokkaammin kudoksiin. Tämän lisäksi ARGI+ sisältää terveellisiä kasviaineita hedelmistä ja marjoista kuten mustikoista, vadelmista, kirsikoista, karhunvatukoista, mustaviinimarjoista, seljanmarjoista, viinirypäleistä ja granaattiomenoista. Ravintolisä auttaa ylläpitämään normaalisti toimivaa immuunipuolustusta harjoittelusi jälkeen. 

Odotan positiivisin mielin aloe vera tuotteiden yhdistämistä omiin treeneihin, töihin ja fiksuun syömiseen. Nyt tapahtuu myös muutos kehonhuollossa - huoltolenkit, venytttely ja hieronta tulee osaksi treeniviikkoja. Tavoitteena olisi saada lisää kontrollia keskivartaloon, lisää liikkuvuutta ja yhdistää salitreeniin myös erilaisia loikkatreenejä tuomaan vaihtelua. 

Jos kiinnostusta löytyy voisin muutaman kuukauden päästä kirjoitella fiiliksiä tuotteista ja niiden vaikutuksista omalla kohdalla? Ja hei, jos kiinnostuit tuotteista niin ota yhteyttä - poikaystävä ja sen veli on jälleenmyyjiä :-)
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kuulostaa tosi hyvältä, voisin itsekin kokeilla tuota !

  VastaaPoista
 2. Oisi tosi kivaa jos tekisit näistä vielä yhden postauksen :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo pitää kirjoitella jossain vaiheessa jonkun treenijutun yhteydessä vaikkapa :-)

   Poista
 3. oon itekin käyttänyt noita tuotteita ja ei voi muuta kuin kehua! toivottavasti tykkäät säkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla että muillakin positiivisia kokemuksia noista :-)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig