By Laura Hämäläinen

2013/09/21

INSPISTÄ SYYSPUKEUTUMISEEN w/ VEROMODA KOUVOLA


2
kaikki muut tuotteet paitsi kengät ja kello veromoda.com (huom. kaikkia kuvassa näkyviä tuotteita ei välttämättä ole kouvolan liikkeessä)


Noniin, Kouvola ja opiskelijat huomio! Kaipaatko inspistä syyspukeutumiseen? Uudistusta vaatekaappiin? Rentoa ja mukavaa tekemistä maanatai-illalle? Meillä, eli siis mulla, Iralla ja Hennalla, on tarjota jotain mistä juuri sinä voit hyötyä! Tule tutustumaan Kouvolan Veromodan syysmallistoon (on muuten pirun hyvä, oikeesti!) opiskelijamaanantaina 23.9. ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -20% alennusta vilauttamalla opiskelijakorttia tai kertomalla missä koulussa opiskelet. Voit myös bongata meidät kolme liikkeestä hengailemasta klo 16-18 välisenä aikana - tuu ihmeessä kysymään vinkkiä syyspukeutumiseen, voidaan esitellä juuri meidän suosikkeja tämän syksyn mallistosta tai tule muuten vaan jutustelemaan mukavia! * postaus toteutettu yhteistyössä Kouvolan Veromodan kanssa
SHARE:

4 kommenttia

 1. voitko kertoa persunmall.comin yhteistyöstä :)? sain sieltä nimittäin yhteistyötarjouksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis kuukausittain saa tietyllä creditillä sieltä vaatteita ja sitten teen niistä postauksen :-) ei mitään erikoista!

   Poista
 2. Aaah,toi takki on upeeee!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! niitä on kouvolan vero modassa, ei muuta kuin hakemaan ;-)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig