By Laura Hämäläinen

2013/09/15

FROM KOUVOLA

IMG_3894 IMG_3923 IMG_3912 1
farkut VEROMODA* / kengät GRACELAND / paita SHEINSIDE* / takki ONLY / laukku OASAP*

Hengissä ollaan ja vihdoin ehdin istahtaa koneelle muokkailemaan kuvia! Tämä viikko on hujahtanut ihan älyttömän nopeasti - koulu ja osuuskunta vie kiitettävästi aikaa, oma treeni lähti taas kulkemaan parin viikon löysäilyn jälkeen, työt, fuksiaisissa rastinpitohommat, aloittavien opiskelijoiden piknik, kaksi päivää tallilla heppoja treenaamassa, uusien les mills ohjelmien opettelu... Huh, johan on ollut tapahtumaa kerrakseen yhdelle viikolle.

Ensimmäiseksi haluaisin kiittää kaikkia jotka hyödynsivät Veromodan blogikampanjaa! Se meni paremmin kuin kukaan meistä osasi edes haaveilla ja jatkossakin tulee varmasti erilaisia yhteistyökampanjoita. Kuvissa näkyvät mustat farkut ovat toiset yhteistyöfarkut ja istuivat kyllä kuin nenä päähän näihin mun koipiin. Nyt on taas yhdet luottopöksyt lisää kaapissa viemässä tilaa... (pitäisi ehkä tehdä pieni inventaario näin syksyn tullen, heh) :-) 

Huomenna ajattelin nukkua niin pitkään kuin nukuttaa - en muista koska viimeksi olisi näin harvinaislaatuista luksusta päässyt tapahtumaan.. Ajastan varmasti myös muutaman postauksen ensi viikolle ja toivottavasti ehditään käymään siskon kanssa kuvailemassa ennen kuin illalla suuntaan funfitille treenaamaan uuden grit ohjelman merkeissä. Tuskin maltan odottaa, että pääsen tekemään grittiä ihan treeninä ilman että tarvitsee ohjata! Nyt taidan suosiolla sulkea koneen ja painun untenmaille, good night sweeties!
SHARE:

10 kommenttia

 1. istuu kyllä hurjan hyvin noi pöksyt sulle! niin upee tuo toinen kuva susta♥

  VastaaPoista
 2. Laura, mä en tiedä miten kuvailisin sua ja tätä blogia. Sun asenne tätä elämää kohtaan on ihailtavaa sä nautit elämän iloista, lähimmäisistäsi ja kaikista mistä voi iloita, ja niitähän riittää! Sulla on upea kroppa ja ihanat hiukset ja tyyli! Sun blogista hehkuu iloisuutta, energiaa, lämpöa ja valoa. Mahtavaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi miten ihana sinä! sait erittäin leveän hymyn tänne ruudun toiselle puolelle :-) ihanaa syksynjatkoa sulle myös!

   Poista
 3. mä tykkään tästä lookista ihan hirveesti, voi että :-) ja sun blogi on muutenkin yksiä mun lemppareita tällä hetkellä!

  VastaaPoista
 4. voi että saan iha hirveesti ispistä sun asuista! :-) noi kengät kruunaa kaiken<3

  VastaaPoista
 5. Ihania asuja sulla ja oot niin älyttömän kaunnis!!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat! Olet kuvauksellinen ja kyllä sen huomaa että liikkuminen on lähellä sydäntäsi.vartalosi on kaunis ja vaatteet istuu hyvin :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig