By Laura Hämäläinen

2013/09/28

MY FIRST FREE SATURDAY IN WEEKS

1

Ensimmäinen vapaalauantai ikuisuuksiin, huh, että tuntuu mahtavalta! Viimeaikoina viikonloput ovat olleet kaikkea muuta kuin rentoutumista - on tullut lennettyä Lahti-Kouvola väliä, tallille, töihin ja ympäriinsä ilman aikaa pysähtyä. Eikös viikonloput sitä varten ole? Saadaan pieni breikki arjesta, jotta jaksaa taas sitten painaa seuraavan viikon? Välillä pitää malttaa sanoa 'ei' ja antaa itselleen aikaa nauttia kiireettömyydestä ja pysähtyä nauttimaan hetkestä. Viime keväänä kun kantapään kautta tuli opittua mitä stressi voi pahimmillaan saada aikaan.

2

Aloitettiin rentoutuminen Riinan kanssa jo eilen hyvän ruuan, suklaalevyn, kasvonaamioiden, teemukien ja leffan merkeissä ja tänään jatkettiin pienellä shoppailukierroksella ja herkkusalaateilla. Päivitin (vihdoin) meikkisiveltimet ja ginasta tarttui matkaan pari perustoppia. Nälkähän siinä kauppakierroksella pääsi yllättämään joten koukattiin Snack Pointtiin nappaamaan herkkusalaatit lounaaksi. Napattiin Sokokselta matkaan myös uusia teemakuja - mulle vadelmaa ja riinalle lakritsaa! 

3

Nyt pitäisi varmaan malttaa laittaa kone pois, keittää ehkä mukillinen uutta teetä ja napata tenttikirja kainaloon. Flunssakin alkaa pikkuhiljaa helpottaa, jos sitä ens viikolla pääsisi taas treenailemaan. Olen pikkuhiljaa oppinut olemaan stressaamatta treeneistä - töiden myötä tulee joka viikko liikuttua kuitenkin vähintään kuudesti, joten maailma ei ehkä kaadu siihen jos välillä jää oma treeni välistä. No mut nyt se teevesi kiehumaan ja nenä kiinni kirjaan - ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle! 
SHARE:

6 kommenttia

  1. Ihania kuvia ! Hyvää viikonloppua myös sulle :)

    VastaaPoista
  2. ihana viikonloppufiilis.
    nauti & rentoudu,
    keho kehittyy levossa!
    ;-P

    VastaaPoista
  3. olispa täälläkin suunnalla vapaita viikonloppuja, en vaan malta sanoa ei töille.. :-D näyttää ja kuulostaa superihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullakin joka sunnuntai aina töitä kouvolassa, oppii jotenki kummasti arvostamaan sitä ettei lauantaisin tarvi lentää ympäriinsä.. :-D koita säki joskus ehtiä rentoutumaan!

      Poista
  4. Välillä on otettava aikaa itselle,jotta jaksaa tässä nykyään niin kovin kiireisessä menossa. Blogisi on lämminhenkinen,sinusta huokuu elämänilo ja blogiasi on ihana lueskella:) Ihanaa syksyä sulle!

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig