By Laura Hämäläinen

2013/09/17

TREENIVIIKOT 37 & 38

1111

VK 37 TREENIPÄIVÄKIRJA

ma: -
ti: 75min lenkki/loikat/spurtit + keskivartalo + venyttely 
ah I'm back in business! melkein kahden viikon hölläilyn jälkeen kroppa tuntui kyllä alkuun todella tukkoiselta, mutta kunnon lämmittelyn jälkeen loikat ja vedot tuntui kuitenkin ihan hyviltä. tein luisteluhyppyjä tasamaalla ja ylämäkeen, perus pomppuharjoituksia välihypyillä, ~70m vetoja suoralla ja muutamat vedot vielä jyrkkään ylämäkeen. keskityin varsinkin luistelyhypyissä keskivartalon kontrolliin ja pakaran kautta polven linjauksen säilyttämiseen ja huh, kyllä tuntui hanurissa! :-D tein lenkin jälkeen vielä ab wheelillä 3x10 ja 4min hoover pidon + venyttelin huolella varsinkin jalat ja lonkankoukistajat.
ke: -
koko päivä meni rastinpitohommissa fuksiaisissa joten treenit jäi välistä. venyttelystä huolimatta jalat veti vähän jumiin loikkatreenistä.
to: sali: olkapää, ojentaja, hauis + PK huoltolenkki 30min ja venyttely
järkytyin kun avasin mun salivihkon - yli kuukausi edellisestä salitreenistä! huhhuh, noh tästä se taas lähtee. aavistuksen kevensin kuitenkin painoja ja hain lähinnä hyvää tuntumaa ja hermotusta takaisin tauon jälkeen. salitreenin jälkeen kävin vielä hölkkäilemässä jalat auki ja venyttelin yläkropan lisäksi taas huolellisesti jalat ja lonkankoukistajat jotka on mulla selkeä ongelmakohta. 
pe: aamu: sali: jalat/peppu / iltapäivä: flowride groove 45min + tabata ja circuit ohjaus + venyttely
polkaisin aamupäivästä ennen koulua salille. jalat tuntui tosi hyvältä edellisen päivän huoltojen ansiosta joten päädyin tekemään pitkästä aikaa jalkatreenin salilla. hieman joutui taas tiputtelemaan painoja, mutta varsinkin maastaveto oli erittäin positiivinen yllätys! iltapäivällä kävin ohjailemassa perjantain tunnit ja kevyt groove tunti teki hyvää jaloille ihan selkeesti. illalla venyttelin vielä alakropan töiden jälkeen.
la: ratsastus x2
kävin molemmilla nuorilla tekemässä voimatreeniä sänkipellolla ja veti omat jalat ihan tukkoon staattisesta pidosta kun oli käytännössä koko ajan kevyessä istunnassa... 
su: grit strength 30min + estetreeni x2 + body pump 60min
taas perus supersunnuntai! grit meni älyttömällä fiiliksellä ja jalat lämpeni kivasti eikä tuntunut edes pahalta vaikka aamulla kävelykin tuntui tuskalliselta.. Hepat kulki molemmat kivasti, varsinkin neljävuotias oli huippuhyvä! hyvillä fiiliksillä ensi viikon valmennusta odotellessa :-) illalla oli huikein fiilis vähään aikaan body pumppia ohjaillessa - uutta ohjelmaa + muutamia vanhoja helmiä, vihdoin pääsi eroon kesäohjelmasta.. heh :-D ojentajapunnerruksissa meinas itku päästä ku ei ihan kulkenu, mutta muuten kulki kyllä yllättävän hyvin taas perus huonolla syömisellä kun ei koko päivässä ehdi syömään kunnolla...


IMG_1309

En tiedä onko se aloe veran ansiota vai mun hyvän tuurin vai minkä, mutta olen vielä ainakin onnistunut säästymään flunssalta ja kuumeelta mikä on kiertänyt jo about kaikki mun ystävät läpi. Pidetään peukkuja etten nyt sairastuisi ollenkaan!

2222

VK 38 TREENISUUNNITELMA

ma: grit strength 30min
ti: lepo/huoltolenkki + huolellinen venyttely (voisi ehkä myös nakittaa rikun hieromaan mun jalat..heh)
ke: sali: olkapää/ojentaja/hauis + keskivartalo
to: aamu: sali: jalat+peppu / ilta: jumppaohjaus kevyt aerobinen 60min + venyttely
pe: aamu: sali: selkä+rinta+keskivartalo / ilta: flowride groove 45' + tabata ja circuit ohjaus
viikonloppu: tarkoitus olisi käydä tallilla taas molempina päivinä, toisena päivänä toivottavasti päästään estevalmennukseen, sunnuntaina tietysti siihen vielä funfitin ohjaukset päälle.

Tältä näyttää siis viime viikko ja tämä viikko mun treenien osalta. Motivaatio on älyttömän korkealla tällä hetkellä (varsinkin kun nyt tuli toi uus grit ohjelma, ihan älytön..) ja nyt vihdoin saa jotain järkeä treenimääriin ja yritän parhaani mukaan kunnostautua kehonhuollossa. Mites teidän treenit on lähtenyt kulkemaan kesän jälkeen?

SHARE:

8 kommenttia

 1. Hyvältä kuulostaa, varsinkin noi heppailut! :)

  Mullaki ihan super fiilis, kun äsken tulin just salilta ja pystyin taas kyykkäämään yli kuukauden tauon jälkeen. Vihdoin alkaa nivunen toimia! <3

  VastaaPoista
 2. voisitko kertoo tarkemmin kaista tunneista jota ohjaat? Mitä niissä tehään, millanen ohjata. Lempparit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä varmaan joskus voisin jotain kirjoitella :-)

   Poista
 3. mun treenit on alkanu huonosti D: harrastan lentopalloo ni sen osalta menee ihan jees, kolme kertaa viikos! mut salitreenii en oo oikeestaan tehny yhtää... Koska haluisin kaverin salille, mut kukaan ei lähe ja toiseksee en osaa suunnitella mitaan salijuttuja et mitä tekisin sit siel salilla. voivoivoi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa pyytää joltain kokeneemmalta salityypiltä vähän vinkkiä rohkeesti vaa :-)

   Poista
 4. arvostaisin tosi paljon jos osaisit auttaa mua tässä ongelmassa!:-) mulla on siis jalka ollu kipeenä muutaman kuukauden ja kaikki juoksu ja pyöräily on kiellettyä. Liikunta on mulle tosi tärkeää ja vähän niinkuin pakokeino arjesta:-) joten osasitko antaa jotain vinkkejä mitä voisin tehdä vaikka jalka onkin kipeä rasittamatta sitä. Jalassa tai oikeastaan nilkan seuduilla on siis rasitusvamma mutta tää liikkumattomuus alkaa ahdistaa jo:-D oon tehny paljon vatsalihaksia ja lihaskuntoa yleensäkkin koska se onnistuu rasittamatta jalkaa , mutta jos sulla ois mitään ideoita niin oisin tosi kiitollinen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ymmärrän täysin sun tilanteen, itse kun on tullu oltua samassa tilanteessa myös joskus :-) aerobista harjoittelua on hieman vaikea alkaa tekemään jos jalkaa ei saa rasittaa, joten vaihtoehdot jää aika pitkälti lihaskuntoharjoittelun puitteisiin. Kuntosalillahan onnistuu kaikkien muiden lihasryhmien treenaus lähes normaalisti jalkoja lukuunottamatta - aivan varmasti saa tiukan käsi/selkä/rinta/core treenin tehtyä!

   Googlettelemalla löytyy hyviä valmiita perusohjelmia yläkropalle jos oma liikepankki on omasta mielestä vajaa ja kaipaa uutta vinkkiä treeneihin. Voit myös salilta kysyä joltain henkilökunnalta jelppiä tai voit myös laittaa mulle spostia jos haluat parempia vinkkejä minulta :-)

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig