By Laura Hämäläinen

2016/06/12

KIIREEN KESKELLÄ

IMG_9950

Tavallaan olen iloinen ja kiitollinen siitä, että elämässä on sisältöä ja tekemistä. Olen iloinen siitä, että lähipiiriin on kuulunut iloisia juhlia viime viikkojen aikana ja töiden sarallakin on paljon mielenkiintoisia juttuja niin takana kuin edessäpäin. Kesäkuuhun mahtuu kolmet valmistujaiset, yksi seminaari, yhdet boxin juhlat ja yksi kahden päivän täydennyskoulutus töiden ja treenien lisäksi.

Toisaalta odotan kyllä ensi viikon jälkeistä rauhottumista. Alkuviikon aion pyhittää kehonhuollolle, lepäämiselle ja rauhoittumiselle ennen koulutusviikonloppua Helsingissä. Sen jälkeen viikonloput hiljentyvät ylimääräisten menojen osalta ja kalenteri näyttää tarkoituksella tyhjempää. Samalla kuitenkin kisakarsinnat lähestyvät ja pian pystyy keskittymään hieman enemmän kauden ensimmäisiin kilpailuihin.

Yksi omista "tavotteista" tälle kesälle olisi onnistua löytämään aikaa myös spontaaneille jutuille ystävien ja poikaystävän kanssa. Haluaisin osata vetää selkeämmin rajan sille milloin olen ajatusten tasolla töissä ja osaisin vaihtaa paremmin ns. vapaalle. Kliseinen lause "yrittäjällä ei ole vapaata" pitää karulla tapaa paikkansa, sillä väkisinkin työasiat tulevat mukana kotiin. Mielestäni tässä olisi kyllä ehkä kaikilla meillä yrittäjillä pieni petraamisen paikka. Kokoajan ei voi olla töissä, koska luovuus ja tehokkuus kärsii.

Siispä olen tarkoituksella jättänyt heinäkuun viikonloppuja ns. ylimääräisten töiden osalta sopimatta. Haluan jättää tilaa niille spontaaneille kesäjutuille, jotka auttavat rentoutumaan ja siirtämään ajatukset hetkeksi pois treeneistä ja töistä. Elämässä pitää olla tilaa tehdä ennalta arvaamattomia asioita, vaikka yrittäisikin kilpaurheilla tai pyörittäisi yritystä.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Totta! Vaikka olenkin vaan pienyrittäjä, niin on yllättävän vaikeaa olla tekemättä duunijuttuja 'aina vähän väliä', eli sitten lopulta niitä on tekemässä joka käänteessä. Pitäisi aina selkeästi rajata ajat jolloin tekee duunijuttuja ja vastaavasti näkee kavereita tai on vaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kävin eilen kevyellä lenkillä ja kotona sitten venyttelin, tein lopuksi spagaattia molemmille puolille ja tokavikalla kerralla oikean jalan takareisi rusahti taino en ole varma oliko juuri reisilihas kun en ammattilainen ole, ihankuin olisi vetoketjua avannut, krrrrritss, ihankuin joku sieltä olisi järjestyksessä mennyt, heti ei kipua tuntunut mutta iltaa kohti oli aika kipeä. Nyt hiukan kipeä. Mikähän se oli ja mitä putäisi tehdä?

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig