By Laura Hämäläinen

2015/04/22

PAREMPAA KAHVIA

IMG_7324

Oletteko jo kuulleet Four Sigma Foodsin uusimmasta tulokkaasta, mushroom coffeesta? Oh boy, nyt on kahvi laitettu aivan uudelle tasolle. 

Mitä kahviin tulee, minulla on aivan äärimmäisen herkkä vatsa. Tällä hetkellä arkikahvina toimii Kultakatriinan luomukahvi ja herkuttelukahvina Puhdistamon pakurikahvi. Laadukkaampi kahvi, parempi olo - näin se menee omalla kohdalla. Olinkin super innoissani saadessani makutestiin FSF sienikahvia, sen verran hehkutettu tämä uutuus sosiaalisessa mediassa on ollut. 

Mushroom coffee on pakattu käteviin annospusseihin ja se sisältää laadukasta Arabian herkullista, tummapaahtoista kahvia ja puolet vahvoja, tuplauutettuja adaptogeenisiä sieniä. Chagaa eli pakurikääpää kutsutaan “sienten kuninkaaksi” sen hämmästyttävien lääkinnällisten ominaisuuksien vuoksi. Chagalla on poikkeuksellisen korkea antioksidanttipitoisuus ja se auttaa parantamaan vastustuskykyä, joten se on erinomainen apu pitämään flunssat loitolla sekä rauhoittamaan tulehdustiloja. Cordyceps-sieni eli kiinanloisikka auttaa kehoasi tuottamaan ja ylläpitämään tasaista energiatasoa sekä se nostaa hapenottokykyä. 

Olin ensin hieman skeptinen sillä aiemmat kokemukseni pikakahveista ei ole ollut kummoisia. Yllätyin kuitenkin positiivisesti. Kahvi a) tuoksui aivan kahvilta b) maistui aromikkaalta, tummapaahtoiselta kahvilta eikä kitkerältä kuten monet pikakahvit c) vatsakaan ei ottanut herneitä nenään = bueno. 

Pikkuruinen rasia ansaitsi paikkansa kahvihyllyssä, siitä ei ole epäilystäkään. 
 IMG_7322
  IMG_7331
  IMG_7327
SHARE:

2 kommenttia

  1. Heips!

    Olisi kiva kuulla mihin kisoihin tavoittelet/menet, ilmeisesti ainakin Karjalan Kovimpaan, mutta onko kesällä/keväällä muita mihin olet suunnitellut? :)
    (Anteeksi ei liity postaukseen, hih)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig