By Laura Hämäläinen

2015/04/21

UUSI TREENIOHJELMOINTI JA TAVOITTEITA

DSC_0576  
Perusvoimakausi on nyt sitten tapulteltu hetkeksi aikaa ja eilen alkoi pitkästä aikaa maksimivoiman kehityskausi! Ja voi pojat, kylläpä on odotukset (turhankin) korkealla tulevalle jaksolle. Ehdittiin tekemään pitkä, n. 5kk peruskuntokausi ja nyt pitäisi sitten lähteä jalostamaan irti terävyyttä, räjähtävyyttä ja niitä maksimi nostojakin. Samalla kanssa lisäillään metconeita eli pitäisi lähteä happikin kulkemaan ehkä joskus, heh.

Omissa tavotteissa olisi tälle kesälle ainakin seuravaa:

Takakyykky 110kg
Maastaveto 130kg
Tempaus 60kg 
Rinnalleveto + työntö 75kg
Valakyykky 75kg
5 käsilläseisontapunnerrusta ilman kippiä
Muscle up  
Cooper 3000m 
HS walk salin päästä päähän
Karjalan Kovin karsinnan läpäisy

Katsotaan mihin kesän aikana päästään, innolla odotan tulevaa treenikautta sillä mukana on myös kilpailuja / karsintoja! Tästä se lähtee, ensimmäinen ns. kilpailukausi - jännää !! 

Millaisia treenitavotteita teillä on tällä hetkellä? Olisi ihan superkiva kuulla! 
SHARE:

10 kommenttia

 1. Waaauu Laura oot superi!

  Mä oon nyt innostunut painonnostosta ja saan täältä sun blogista paljon hyviä vinkkejä ja inspiraatiota siihen. Sä oot kyllä tehnyt ihan mielettömästi duunia enkä yhtään epäile ettetkö pääsis kesän aikana noinkin koviin tavotteisiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu painonnosto on parasta! :D vaikeeta, mut palkitsevaa kun kehittyy tekniikoissa :)

   Poista
 2. Mulla on tavoitteena saada yksi puhdas leuanveto! Hidasta hommaa, mutta tällä kertaa en aio luovuttaa - ennen olen turhautunut ja lopettanut kesken :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. katsku, tulossa on postausta liittyen juurikin tähän aiheeseen ;-) !!

   Poista
 3. Voiman hankkiminen varmasti ykköstavoitteena. Kestävyystreenin pyrin pitämään vain ylläpitävänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa hyvältä ! toi on kyllä aina tasapainottelua noiden kahden ominaisuuden välillä, vaatii vähän miettimistä!

   Poista
 4. On sulle kyllä lihasta kertyny! Muistan ku lukiossa olit sellain rimpula, ei mitenkään huonossa mielessä!! Mutta nyt näyttää tosi erille :) ennen-jälkeen -kuvat ois kyllä aika mahtia!
  Tsemiä tavotteisiin, eiköhän ne sieltä pauku kun on tähänki asti menny tosi hienosti.
  On muuten huippua seurailla näin, kun lukiossa joitain samoja kursseja käytiin, että mitä kuuluu :) sulla menee kyllä näin somen perusteella aika hienosti, voit olla ylpeä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei wau, kiitti !! joo kyllä nyt kun kattoo lukioaikaisia kuvia niiin on melkoinen rimpula :D .. kyllä varmasti joskus tulee jotain kuvia niistäkin ajoista, täältä löytyy http://themomentsoflaura.blogspot.fi/2015/01/treenikehitys-vuodessa.html jotain ennen ja jälkeen kuvia :)

   Poista
 5. Mulla on kesän aikana tavoitteena saada yksi leuka vedettyä ja saada nämä elämäntavat vähän parempaan kondikseen (vähän liian sallivaa menoa nykyään). Aloitan myös nyt ensi viikolla kesätyöt ruoan parissa, joten itsekurin kehittelyä kaivataan! Talvella tein myös aika paljon kestävyystreeniä, joten nyt ois aika keskittyä enemmän voimaan ja rikkoa vähän ennätyksiä ;) Tavoitteena siis kokonaisuutena sellainen parempi olo ja jaksaminen!

  VastaaPoista
 6. Wow! Sun blogi on kyllä yksi inspiroivimmista blogeista mitä oon lukenut! Itse yritän saada peruskuntoa ja voimaa lisää ja tottakai kesäntulo siihen motivoi :-)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig