By Laura Hämäläinen

2014/04/28

green valley

IMG_9877

Huhhuh mimmonen maanantai ollut :-D Tänään on unohtunut kotiin niin yksi palautukseen menossa ollut avain (lue: unohtui kolmesti), uusi sim-kortti jonka johdosta puhelin olikin pimeänä puoli päivää ja myös salin kulkukortti on tehnyt mystisen katoamistempun. Myöskin joku epämääräinen flunssa/siitepölytukkoisuus yrittää tehdä tuloaan, mutta sille en suostu antamaan kyllä valtaa näin reilu viikko ennen kisoja! 

Mulla on inspislistat täynnä vaikka kuinka kivoja postausideoita ja odottelinkin jo malttamattomana, että tämä koulun loppurutistus helpottaa niin on enemmän aikaa istuskella koneen äärellä päivittelemässä. Huh, siitäpä puheenollen taitaa vaihtua wordpress pohja sähköhoitojen teorian ihmeelliseen maailmaan... Adios!

IMG_9612IMG_9609IMG_9852IMG_9860

hat TENERIFÈ | top PULL&BEAR | skirt VILA | shoes AMSTERDAM | bracelet UR&PENN | necklace UR&PENN | shades CUBUS


SHARE:

4 kommenttia

 1. Upeita kuvia! :)) Vähänkö odotan, että vihreys tulee tänne Suomeenkin.

  Näytät noissa kuvissa muuten ihan Dexter-sarjan Debra Morganilta (en tiedä näyttelijän oikeaa nimeä). :P

  VastaaPoista
 2. Moips Laura! Eksyin taas pitkästä aikaa blogiisi ja huomasin tuossa fakta-postauksessa yhden kohdan.

  "9. Kaipaan blogin vanhaa ulkoasua hirmuisen paljon! Muutenkin kaipaan vuorovaikutusta lukijoiden kanssa – tuntuu, että jengi hiljentynyt todella paljon muuton myötä ja se on saanut pohtimaan mikä on oikeasti tärkeää bloggaamisessa."

  Haluaisin nyt itse kertoa oman kantani asiaan. Seurasin sua vielä kun olit blogspotin puolella ja seuraaminen olikin helppoa bloggerin kautta (mulla on ainoastaan siellä tunnus ja siispä pelkästään sitä kautta seuraan blogeja). Blogimuutoksen myötä seuraaminen ei enää onnistunut vaan muutoksen myötä olisi ilmeisesti täytynyt tehdä tänne uudet tunnukset, jos haluaisi pysyä perillä sun menoista ja kuulumisista. Vai onko vika vaan mun tunnuksessa kun uudet postaukset ei päivity bloggerin puolelle vaikka olen päivittänyt osoitteen...?

  Tykkäsin ja tykkään edelleenkin sun blogista ja oot hirmu inspiroiva, mutta helposti täällä käyminen unohtuu jos uudet postaukset ei päivity omaan tietoon. :( Toki voisin tehdä uuden tunnuksen tänne, mutta bloggerin kautta onnistuu helposti muidenkin blogiportaalien blogien seuraaminen, jotei miksei näitäkin voisi seurata sitä kautta - ellei jo onnistu ja vika onkin ainoastaan täällä päässä.

  Tämä nyt tuntui saman asian toistamiselta moneen kertaa, mutta kyllä mä silti vielä sua seurailen aina kun vaan muistan tämän osoitteen. :) Yritän itsekin skarpata asian suhteen ja eksyä tänne useammin!

  VastaaPoista
 3. jep, pikkuhiljaa alkaa onneksi vihertää! :3 ja aijaa heh, et oo muuten ensimmäinen joka on sanonut noin!

  VastaaPoista
 4. kiitos kommentistasi! ja tuo on kyllä totta, että blogi katosi lukulistalta blogin lisääminen bloggerin lukulistalle tapahtuu helposti kopioimalla tuon osoitteen ja sitten siinä bloggerin etusivulla vasemmassa reunassa "lisää" kohtaan syöttää sen!

  mutta, ehkä suurimman joukon iloksi blogi on palaamassa bloggerpohjalle ennen kesää - oma ulkoasu, bloggerin lukulista ja muut palaavat takaisin kuvioihin :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig