By Laura Hämäläinen

2014/04/19

SATURDAY CHILLING

IMG_0307 IMG_0309

Tuoreita tulppaaneja ja uusia suosikkipatukoita herkkuhetkiin <3 Rawbiten patukat löysin pienoisen etsimisoperaation jälkeen prisman pähkinähyllystä ja mikäs sen rentouttavampaa kuin selailla lemppariblogeja ja nauttia pieni herkkupala - täydellistä.

IMG_0311

Äiti oli tilaillut parit uudet tyynyt piristämään asuntoa ja tuomaan keväistä fiilistä. Mielestäni tuo "do what you love" -teksti kuvastaa omaa ajatusmaailmaani todella hyvin. Vihdoin sain myös valkoisen sohvanpäällisen ja päiväpeitto pääsi takaisin omalle paikalleen sänkyyn!

IMG_0313

Vihdoin sain Ikeasta näitä söpöjä mukeja roosan ja beigen värisenä. Kuinka voikin ihminen tulla iloiseksi niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin parista mukista? :-D 

IMG_0317

Haaveissa olisi kasvattaa nike free kokoelmaa uudella, raikkaan värisellä parilla.... Se baby blue tai sitten joku persikan väri olisi ihan täydellinen!

IMG_0328 IMG_0336

Kanaa, vihanneksia ja tuoretta pinaattia - yksi ehdottomista suosikeista. Kuuntelen parhaillaan viime kesän soittolistaa spotifystä ja fiilistelen niiden mieleen tuomia muistoja. Miksiköhän kukaan ei tee talvesta soittolistaa ja fiilistele sitä kesällä...? 

Ihanaa viikonlopun jatkoa! <3
SHARE:

6 kommenttia

 1. Tossa muutama postaus sitten kirjoitit siitä miten blogin lukijat on hiljentynyt muuton myötä. Täytyy myöntää, että itse kuulun noihin ja syynä se, että kun olit normibloggerissa(?) niin olin lukijasi, ja postaukset tuli aina suoraan omaan lukulistaan näkyviin, ja nyt muuton jälkeen, ei enään tuu mitään, jos oot postannut, ainakaan mulle siis. Ja tästä syystä olen unohtanut blogis, jota ennen seurasin niin tiiviisti! Tuntuu varmaan aika hölmöltä selitykseltä, mut niin se on. Toi oli kyllä aika harmi juttu, koska sun blogis on ihana, täältä löytyy niin treeni -ja kuin muotiaiheisi postauksia, jotka kiinnostaa! Toivottavasti muistaisin useammin nyt taas käydä kurkkaamassa mitä oot kirjoitellu! :)

  Ja hei, mielettömän kauniina ja ruskeena oot noissa matkakuvissa!! :)

  VastaaPoista
 2. joo harmillisesti osotteen muutoksen takia blogi katosi bloggerin lukulistalta ja sen voi sinne manuaalisesti kyllä lisätä takaisin! eli kopioimalla osoitteen ja sitten lukulistan vasemmalla reunalla palkki, jossa lukee "lisää" niin siihen syöttää blogin niin taas löytyy kaikki päivitykset bloggerista! :-) ja harmittaa kyllä itseäänkin se, ettei jengi ole löytänyt tänne vaikka muutosta infosi silloin ja näin :-(

  ja hei, kiitos ihanasta kommentista :-)

  VastaaPoista
 3. Oi että kun on ihania kuvia, ja sun kämppä näyttää tosi kivalta ! :) Minkä makusia noi Rawbite patukat on?

  VastaaPoista
 4. Hei kiitti tosta tiedosta, pitääpä laittaa se sit siihen, niin pääsen taas seuraileen sua paremmin!! :)

  VastaaPoista
 5. hmm, no riippuu vähän patukasta :-D mitenköhän selittäisin, ne maistuu raakapatukalta - ei liian makeeta, pehmeä koostumus ja aika semmosta "täyttävää" tavaraa! kannattaa maistaa ;-)

  VastaaPoista
 6. joo, hei jee kannattaa jos haluaa seurailla reaaliajassa postauksia :-)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig