By Laura Hämäläinen

2014/04/17

TRUE FACTS x12

Usein muotiblogit mielletään pinnallisiksi, vain asuja ja vaatteita esitteleviksi julkisivuiksi joiden bloggaajat eivät ehkä anna itsestään niin paljon lukijoille. Tämäkin blogi on melkoisen muodonmuutoksen vuosien varrella kokenut ja halusinkin tuoda taas esille vähän hauskoja ja ennenkaikkea tosifaktoja elämästä täällä ruudun toisella puolella - ei se aina niin ruusuista ole bloggaajillakaan!

3

IMG_9797

1. Koin viimeksi tiistaina suunnatonta epätoivoa treenatessa - kädet meinasi räjähtää, puristusvoima oli nollassa ja ennen lomaa onnistuneet leuanvedot vaikuttivat yhtä kaukaisilta kuin mount everestin lumipeitteinen huippu.

2. Olen sokeririippuvainen. Siis oikeasti. Ja nyt yritän päästä tästä kyseisestä riippuvuudesta eroon pysyttelemällä ainakin kuukauden erossa sokerista. Ei ole varmaan helppoa olla mun poikaystävä kun heikkoina hetkinä sokerihimon kourissa ainoa, jonka pystyn sanomaan on abouttiarallaa "HALUAN SUKLAATA!" Kuulemma kolmen viikon jälkeen pitäisi alkaa helpottamaan... 

3. En omista vieläkään langatonta hiirtä. Lankahiiri usb-liitännällä rulez! Käytännöllinen kuin mikä :-D (noot..)

IMG_9891IMG_9777

4. Kamppailen ryhmäliikunnanohjaajatyöni kanssa suunnattomien motivaatio-ongelmien kanssa. Töihin lähteminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta, tuntien suunnittelu ja opettelu ei nappaa ja hoidettavat hommat jäävät roikkumaan. Tuntuu, että olen vain haamu viime kesän ohjaajasta joka rakasti työtään enemmän kuin mitään. 

5. Säilytän mikroani vaatekaapissa. (kyllä, luit aivan oikein :-D) Yksinkertaisesti keittiöni on liian pieni eikä mikro mahdu sinne mitenkään päin. Siispä se on todella "näppärästi" vaatekaapissa piilossa ja sieltä sitten nostan sen aina tuohon lattialle kun sitä tarvitsen. Jos joskus minulta pullahtaa välilevy niin voisin kuvitella sen menevän juuri tuossa kyseisessä toimenpiteessä :-D

6. Petyin how i met your motherin viimeiseen jaksoon. Siis mitäh oikeesti?! Ei sen noin pitänyt mennä!! 

IMG_9782IMG_9473

7. Lipsuin Teneriffalla gluteenittomasta ja maidottomasta ruokavaliosta ja miten sen nyt sanoisi - tyhmästä päästä kärsii koko kroppa? Vatsa ei toimi kunnolla vieläkään, mutta noh, muistaapahan taas miksi tämän polun on valinnut!

8. Innostuin tänään "vähän" siivoamaan vaatekaappia. Lopputulos: lätkäkassillinen vaatteita siskolle seulottavaksi. :-D

9. Kaipaan blogin vanhaa ulkoasua hirmuisen paljon! Muutenkin kaipaan vuorovaikutusta lukijoiden kanssa - tuntuu, että jengi hiljentynyt todella paljon muuton myötä ja se on saanut pohtimaan mikä on oikeasti tärkeää bloggaamisessa.

IMG_9551 IMG_9787

10. Ollaan seurusteltu vajaa vuosi eikä olla vielä kertaakaan riidelty. Joka päivä toisen näkeminen saa hymyilemään ja tuntemaan suunnatonta onnen tunnetta. Ihan parasta mitä mulle on ikinä tapahtunut. 

11. Meitä luultiin reissussa ensin norjalaisiksi ja seuraavaksi ruotsalaisiksi. Jälkimmäinen oli vielä hauska kun meidän takana käveli nuoria suomalaisia jätkiä, jotka sitten arvosteli meidän tienylitystämme kovaäänisesti tyyliin "kyllä nää ruotsalaiset sitte pelkää noita autoja vissiin" ja siinä kun sitten alettiinkin puhua suomea niin aika nopsasti pojat luikkivat ohi eri suuntaan :-D

12. Nyt aion ottaa itseäni niskasta kiinni ja maksaa laskuja. Erittäin epämieluisaa puuhaa, joka jää aina ikävästi roikkumaan. Mutta noh, kukaan tuskin rakastaa laskujen maksamista. 

Vähän erilainen postaus taas pitkästä aikaa - mitäs tykkäsitte? Löytyykö sielunsiskoja ruutujen toiselta puolelta?
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihana postaus! Pystyn samaistuun ihan täysin noihin kolmee ekaan (onneksi on joku muuki jolla ei oo langatonta hiirtä ;) ) ja toi kymppiki kuulostaa tutult, me vaa ollaa seurustelu yli kolme vuotta ja asutaan yheski mutta viälkää mitä kunnon riitaa saatu aikaseks :)

  VastaaPoista
 2. Tää oli ihan super kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! erityisesti tuo viimeinen :-)

  VastaaPoista
 4. Hyvä postaus! Ainut mikä pahasti häiritsee sun bloggaamisessa on tuo "ruutujen toisella puolella"...! Esiintyy lähes joka postauksessasi! Tässäkin 2 kertaa :D argh :D

  VastaaPoista
 5. jee langallinen hiiri kunniaan !! :-D

  VastaaPoista
 6. oi kiva kuulla :3

  VastaaPoista
 7. kiitos! viimeisestä kuvasta kunnia kuuluu jollekin innokkaalle eläkeläiselle joka nappasi sen :-D

  VastaaPoista
 8. aijaa :-D !! hupsista, koitan jatkossa kiinnittää siihen huomiota :-D

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig