By Laura Hämäläinen

2014/04/14

SUMMER, PLEASE HURRY UP

1 IMG_9582 IMG_9594 IMG_9603
shorts OASAP.COM | top BULL&BEAR | shoes AMSTERDAM | watch REGAL


Hellurei ja ihanaa viikon alkua! (Jopas kuulosti pirteältä, mutta noh totuus on se, että ajattelin kohta pötkähtää ihan hetkeksi päikkäreille..) Päikkäreiden eli vartin unen ja hereillä olon välitilassa koomaamisen jälkeen alkaa laittautuminen blogbookin pressitilaisuutta varten ja kolmen maissa hyppäänkin jo junaan kohti Helsinkiä. Jännää ja supersiistiä tavata vihdoin muita bloggaajia ja tutustua uusiin ihmisiin! 


Kuvissa näkyvä asu ei ehkä ihan vielä istu näihin suomen keleihin, mutta oli yksi ehdottomista suosikeista Teneriffan lämmössä. En juurikaan shoppaillut, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut aina zarasta ja bershkasta pull&beariin asti... Budjettiin sopivasti löysin kuitenkin kaksi lyhyttä toppia juurikin pull&bearista ja tuota aztek kuvioista tulikin käytettyä aika kiitettävästi jo heti reissun aikana yhdessä noiden viime kesänä oasapilta tilattujen shortsien kanssa. 


Mutta noh, nyt taidan hetkeksi ummistaa silmät ja rauhoittua ennen kuin luultavasti menetän hermot hiuksia kihartaessa.. Ja hei, muistakaa että voitte seurailla day-to-day tapahtumia instagramissa @laurahoooo sekä blogin facebooksivulta


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig