By Laura Hämäläinen

2014/04/11

SPRINGISH OUTFIT

IMG_0032


Vihdoin ja viimein pääsin käyttämään yhtä tämän kevään suosikeistani - pitkää oversize leopardibleiseriä! Kevään edetessä tuo menee ihan takista, on sen verran paksumpaa materiaalia eli hophop aurinko ja lämpö, i'm waiting for you! 

Kauaa ei tosiaan ehditty Lahdessa olla kun jo eilen napattiin juna kohti Helsinkiä ja suunnattiin Metropoliaan kuuntelemaan erästä huippuluennoitsijaa liittyen meidän oppariin. Helsingistä suunta ei sitten jatkunutkaan takaisin Lahteen vaan Salon kautta Paimioon. Vietellään loppuviikko minilomalla täällä ja huomenna mennäänkin Turkuun päiväksi. Tarkoitus olisi löytää jokin kiva vaate maanantaina olevaan blogbookin pressiin, pientä asukriisiä havaittavissa..... (!!)

Jotenkin paluu arkeen reissun jälkeen ollut todella raskas ja tuskailen ensimmäistä kertaa motivaatiopulan kanssa ohjaushommissa. Uutta body pump ohjelmaa pitäisi opetella sunnuntaiksi, mutta mieli tekisi vain lössähtää äskeisen treenin jälkeen suoraan sohvalle ja laittaa mustat lesket pyörimään. Noh, ehkäpä tämä tästä! Taidan nyt mennä vaikka ensitöikseni suihkuun. 

Mitäs tykkäätte leopardiprintistä? Joko tulee korvista ulos vai onko kevään ehdoton suosikki?

IMG_0073IMG_0049IMG_0062


*JACKET here (click to order yours!)


Haluaisin loppuun vielä vinkata oolalaa.fi nettisivuilla käynnissä olevasta Calvin Klein -70% alennuskampanjasta, jossa on tällä kertaa alennuksessa aurinkolaseja! Kampanja päättyy tiistaina 15.4. klo 12! Kaikki lasit saa nyt 40€ hintaan (norm.120-135€). Tästä klikkaamalla pääset sivustolle!

* postaus sisältää mainoslinkkejä.
SHARE:

6 kommenttia

 1. mä ainakin oon niin rakastunut leopardi printtiin ♥

  VastaaPoista
 2. joo saa nähdä koska sitä itse mahtaa kyllästyä... :-D

  VastaaPoista
 3. kiitos! :3

  VastaaPoista
 4. Moikka! Oon vasta vähän aikaa sitten löytäny sun blogis ja se on aivan mahtava ja tykkään sun pukeutumis tyylistä tosi paljon :) Siks mulla oiski semmone postaustoive, jonka vois tässä aika pian toteuttaa, koska pian alkaa taas kevään ja kesän juhlat ja monella on varmasti mekko/asu kriisejä, niin ois kiva jos tekisit sellasen juhlamekko postauksen :)

  VastaaPoista
 5. hei ihanaa, tervetuloa seurailemaan :-) ja kiitos vinkistä, laitetaan toteutukseen!

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig