By Laura Hämäläinen

2014/05/12

KISAFIILIKSET & TREENIKUULUMISET

IMG_0625


Treenijuttuja pitkästä aikaa, hups vähän ollut taukoa... Aika siis vähän päivitellä, että missäs sitä tällä hetkellä mennään! Päällimmäisenä tietysti vähän kisafiiliksiä ;-) Mites muuten hei, kuinka usein tykkäisitte lueskella näitä treenijuttuja - viikoittain, monta kertaa viikossa, parin viikon välein? 

Lauantaina olin siis ensimmäisissä pikku crosstraining kisoissa täällä Lahden wellfeelillä ja jäin yhdellä pisteellä finaalin ulkopuolelle sijalle neljä. Olen kyllä kokonaisuuteen todella tyytyväinen ja oli kyllä sellaista itsensä ylittämistä varsinkin kolmannessa lajissa, että huh!

Lajit olivat seuraavat;
1. MAASTONNI - n. 1km juoksu vaihtelevassa maastossa
2. "621" - 6s räjähtävän voiman tuotto wattipyörällä eli 6 sekunnissa poljetun matkan pituus ratkaisi, 2min palautusta ja 1min aikana max toistot 70kg maastaveto
3. "RIPPI5" - 5min AMRAP, toistomäärät 2,4,6... jne liikkeinä 40kg rinnalleveto ja rengasdippi eli ensimmäisellä kierroksella kaksi molempia, seuraavalla neljä ja niin edelleen niin pitkälle kuin viidessä minuutissa ehti


2

Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen omiin suorituksiin - juoksussa olin kolmas, kakkoslajissa 5. yhteistuloksella 108m pyörällä ja 19 toistoa maastavedossa ja kolmoslajissa olin 3. tuloksella 2+2, 4+4 ja 6+2.

Kolmoslajista tarkemmin sen verran, että se oli kyllä todellinen haaste - ikinä aiemmin vielä edes yrittänyt dipata renkailla ja ennen lajia en saanut ensimmäistäkään, vaikka koitettiin saaran kanssa niitä katsoa :-D Ei ollut siis kovin luottavainen fiilis lähteä dippailemaan ja olin melko varma, että suoritus jää omalta osalta ensimmäiseen kierrokseen. Rinnallevedot oli helppoja ja kuin ihmeen kaupalla onnistuin jengin huutaessa ja tsempatessa kaivamaan itsestäni dippejä niin, että pääsin kutoskierrokselle ja siinä sitten vielä kaksi dippiä sain puristettua viimeisillä voimilla. Ihan huikea taistelu ja itsensä ylittäminen, ei voi olla kuin tyytyväinen! 

IMG_0598

Kisailu kasvatti nälkää entisestään ja kohti kesää mennään entistä vahvemmalla motivaatiolla. Odotan tulevalta kesältä ennen kaikkea täyttä keskittymistä omaan treeniin, koska ohjaushommat jäävät kesäksi kokonaan tauolle. Tavotteissa voimatasojen, kestävyyden ja tekniikoiden kehittäminen, mutta myös oman kehon painolla tehtävissä liikkeissä kehittyminen - leuanvedot, käsillä kävely, dipit jne. Kesän jälkeen pitää pystyä kävelemään käsillä enemmän kuin neljä askelta !! Tehtiin myös poikaystävän kanssa sopimus siitä, että panostetaan entistä enemmän kehonhuoltoon ja raahataan toinen vaikka väkisin sinne huoltolenkille :-D

1

Tällä hetkellä istuskelen sohvalla kroppa aikamoisessa kipsissä, eiliset pari tuntia ohjauksia ei tehnyt kovinkaan hyvää jo valmiiksi jumissa olleille lihaksille.. Tänään onneksi luottohieroja availee mun jalkoja, yläkroppa on sen verran kipeä ettei siihen koske kukaan kyllä vielä pariin päivään pitkällä tikullakaan :-D 

Tulipas pitkä sepostus, mutta toivottavasti joku jaksoi lukea loppuun! Ja hei stay tuned, illalla tulossa niitä vinkkejä sokerihimon hillitsemiseksi ;-)
SHARE:

5 kommenttia

 1. Kiva postaus ja onnea hyvistä tuloksista kisoissa! Treenijuttuja jaksaa lukea useamminkin, vaikka just kerran viikossa :)

  VastaaPoista
 2. niinpä treenijuttuja jaksaa kyllä lukea useammin ainakin kerran viikossa! :) saa itekin aina uutta virtaa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus ja reeni juttuja jaksan lukee vaikka useemman kerran viikossa!:)

  VastaaPoista
 4. Hyvät oli kisat ja dipit meni hyvin!

  VastaaPoista
 5. Treenit jutut kiinnostaa aina :) (ja varsinkin crossfit :D ) T: Crossfittaaja :D

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig