By Laura Hämäläinen

2014/05/03

RAYS OF SUNLIGHT

1IMG_0455IMG_0456IMG_0466
shades GINA TRICOT | blouse GINA TRICOT | jacket ESPRIT* | jeans VERO MODA* | sneakers DINSKO | rings H&M


Vihdoin löysin jopa ympäri maailmaa etsityt aurinkolasit !! Teneriffalla kolusin jokaisen vastaantulevan kojun tämän mallisten lasien toivossa, mutta turhaan. Nyt kuitenkin täydelliset löytyi mistäpäs muualtakaan kuin gina tricosta, me so happy! 


Tällä hetkellä istuskelen kotona treenikamat päällä (tulin kotiin treeneistä kaksi tuntia sitten, kröhöm) ja kuuntelen repeatilla timi lexikonin siivet auki -biisiä. En vain ikinä kyllästy biisin lyriikkaan - aivan uskomaton ja istuu omaan elämääni täydellisesti. Viime aikoina on ollut hieman raskaampia ja surullisempiakin juttuja, mutta tää biisi on mun voimabiisi - ja sen voimin vedinkin tänään aamulla yhden viikon parhaista treeneistä, valmentajakin oli tosi tyytyväinen ja tuntui hyvältä näyttää taas ennenkaikkea itselleen mihin sitä pystyykään. 


Ohhoh, jopas meni sekavaksi ja syvälliseksi höpöttelyksi, mutta noh välillä on ihan kiva kirjotella muustakin kuin uusista aurinkolaseista :-D Kohta poikaystävä tuo mukanaan imurin ja pääsen vihdoin imuroimaan (note to self: en olisi uskonut koskaan innostuvani kyseisestä toimenpiteestä tällä tavalla, heh) ja sen jälkeen suuntana on meidän osuuskunnan virkistyspäivä - luvassa tankotanssia ja hyvää ruokaa, sounds good!

SHARE:

4 kommenttia

 1. ihan perus toi että on vielä parin tunnin jälkeenkin treenivaatteissa :D ei sitä jaksa mihinkään suihkuun koskaan raahautua..

  VastaaPoista
 2. tää saattais kiinnostaa sua :) http://o-koodi.com/

  VastaaPoista
 3. Laura Hämäläinen5. toukokuuta 2014 klo 13.03

  hehe, jep :-D !!

  VastaaPoista
 4. Laura Hämäläinen5. toukokuuta 2014 klo 13.03

  oi, hei kiitti vinkistä !! :-)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig