By Laura Hämäläinen

2014/05/17

STREETS OF HELSINKI

1IMG_0768IMG_0774IMG_0700
pants LINDEX | jacket BIKBOK | shoes SEPPÄLÄ | t-shirt SEPPÄLÄ | shades GINA TRICOT | watch REGAL 


Käväisin torstaina blogijuttujen merkeissä (tästä myöhemmin lisää) Helsingissä ja samalla nähtiin pitkästä aikaa Heidin kanssa. Käytiin kaupoilla, istuskeltiin terassilla ja napsittiin kuvia keväisen Helsingin kaduilla. Tekipä hyvää pieni virkistäytyminen arkikiireiden keskellä! 


Kerrankin kävi shoppailureissulla tuuri, nimittäin Kampin Bikbokissa on vielä huomiseen asti kaikki pitkähihaiset yläosat -50% ja ooh, vihdoin löysin itselleni oman pitkän, ohuen liehutakin! Harkitsin mustan ja beigen välillä, mutta päädyin lopulta raikkaan vaaleaan beigeen ja näin takkikokoelmani kasvoi taas yhdellä.. Ooopsie. Noh, takkeja ei ole koskaan liikaa!


Nyt vaihdan treenivermeet päälle ja lähden vähän nostelemaan rinnallevetoja. Ihanaa aurinkoista lauantaita, nyt nautitaan kesäkeleistä täysin sydämin!


Ja hei, sitten niitä blogiin liittyviä uutisia! Toukokuun lopussa blogi muuttaa takaisin tutulle ja turvalliselle bloggerpohjalle. Portaalissa bloggaaminen ei tunnu omalta ja koen, että itsenäisenä bloggaajana pääsen toteuttamaan itseäni vapaammin ja blogini näyttää enemmän minulta itseltäni. Osittain tämän vuoksi postaustahti on ollut hieman hiljaisempaa, odottelen jo tulevaa muuttoa ja kaikkia kivoja juttuja joita olen suunnitellut kesäkuulle! 

SHARE:

2 kommenttia

  1. Toi asu toimii sun päällä tosi hyvin, mulla on samanlaiset housut mutta vaan mustavalkosena !:-)
    Kiva että blogi muuttaa takasi bloggeriin :)

    VastaaPoista
  2. noi on kyllä niin supermukavat päällä että! :-)

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig