By Laura Hämäläinen

2014/07/25

SUMMER DAY ESSENTIALS

IMG_3483

Aurinko ja helle, näitähän me toivottiin. Ihan uskomaton fiilis fillaroida kymmenen jälkeen ja ilma on pehmeän lämmin ja jopa tuuli hellii ihoa lämmöllään. Hetken kuviteltiin olevamme ulkomailla lomailemassa, aika siisti fiilis. Toinen oli tänään aamulla kun mentiin "ajoissa" puoli kympiltä tekemään ulkotreeni ja mittari näytti +30C. Oh summer please never go away. 
Iho ja hiukset ovat kuitenkin kovilla auringossa ja ajattelin vinkata parit omat luottotuotteet - kaksi uudempaa tuttavuutta ja yksi luottotuote vuosien käytöstä. Erityisesti kasvojen ja kaulan ihon riittävä suojakerroin olisi hyvä muistaa ellei halua näyttää neljäkymppisenä rusinalta :-D 
IMG_3478

VICHY CAPITAL SOLEIL 50 BB-VOIDE - Kevyesti sävytetty mattapinnan jättävä, 50SK bb-voide rasvoittuvalle- ja sekaiholle. Voide sisältää kevyesti ihoa sävyttävän ominaisuuden ja saa iholle kauniin hehkun ja huolitellun fiiliksen. Toisin kuin useimmat testaamani bb-voiteet, tämä ei jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi! Tuotetta voi ostaa apteekeista ja hintaa oli n. 20€. 
KOOKOSÖLJY - Käytän ihon kosteutukseen luomulaatuista cocovin kookosöljyä. Olen saanut tällä rutiinilla katoamaan käsivarsistani kuivat pikkuiset "näppylät" ja ihoni ei ole koskaan aiemmin ollut yhtä sileä. Happy me! Käytän öljyä myös mennessäni rannalle makoilemaan - kookosöljy sisältää luontaisen suojakertoimen SK4.
IMG_3482

AUSSIE MIRACLE RECHARGE MOISTURE - Macadamia pähkinäöljyä sisältävä hiuksiin jätettävä hoitosuihke on pelastanut auringon kuivattamat ja vaalennuksesta hieman kärsineet hiukseni. Ihana tuoksu, ei rasvoita hiuksia ja todella tekee ihmeitä. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainosyhteistyöpostaus vaan nämä kehut tulevat suoraan sydämestäni! :-D 
WELLA LIFETEX NUTRI CARE SUN - Vaahtomainen aurinkosuoja hiuksille, joka sisältää E-vitamiinia ja macadamia pähkinäöljyä. Vaahto antaa rakennetta hiuksille ja kevyttä pitoa. Tuote sisältää UV-suojan ja poistaa hiuksista kloori- ja suolaveden jämät. 

Ja sitten ei muuta kuin nauttimaan auringosta! 
SHARE:

2 kommenttia

  1. Tota Vichyn BB-voidetta vois kokeilla! Mulla on garnierin voide tällä hetkellä käytössä ja se tosiaan tuntuu jättävän naaman vähän sellaseksi tahmeeksi. Hei, sellasta mietin, että huomasin et sun blogin ulkoasu on kai ostettu Etsyn kautta? Oon jo hetken ettiny itelleni uutta ulkoasua ja mietinkin, että kun ostit omaasi, niin saitko kaiken niinku pitikin ja oliko Etsyä helppo käyttää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo sieltä ostin! oli tosi helppo ja tätä oli helppo ite muokata, ei mitään ongelmaa! :-)

      Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig