By Laura Hämäläinen

2014/07/12

LIGHT SHADES.

2

IMG_2804

IMG_2827

3
shorts VILA | top SHEINSIDE.COM | jacket BIKBOK | bag IVANA HELSINKI | shoes SEPPÄLÄ

Lauantai-ilta, kello vähän yli yhdeksän ja tämä tyttö on ihan valmista kauraa jo nukkumaan :-D Noh, huominen vielä töitä ja sitten päästään minilomalle Paimioon, ihanaa! Tämä ja viime viikko on tullut painettua töitä semmoisella tahdilla ettei ole iltaisin paljon tarvinut miettiä kun nukkumatti on saapunut. Tulee siis oikein sopivaan saumaan pieni parin päivän get away pois kotinurkista. 

Löysin kaapista (?) ivana helsingin olkalaukun - siis miten oon unohtanut tuon olemassaolon? Laukussa on toisella puolella söpö printtikin, oikein sopiva kesälaukku! Kesän palkkarahoista tulee varmasti investoitua muutamiin uusiin luottopaitoihin, huomasin tänään nimittäin niiden loistavan poissaolollaan. Mielessä on monia kivoja asuja, mutta jotenkin kummasti kaapista ei löydy yhtäkään sopivaa paitaa ?! Kellään muulla ikinä samanlaista fiilistä? 

Mitäs tykkäätte vaaleiden sävyjen ja leoprintin yhdistelmästä? 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Toimii kyllä tuo yhdistelmä paremmin kun hyvin! Omakin vaatekaappi kaipailisi jotain leokuosia piristämään :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei muuta kuin alennusmyynneistä metsästämään ;-)

   Poista
 2. Niin mun makuun tuo kokonaisuus,kyllä sopii !

  VastaaPoista
 3. Olen ymmärtänyt että noudatat tuota paleo ruokavaliota. Oon itse kanssa kokeillut, mutta homma kaatuu aina siihen etten löydä korvikkeita tuotteille, joita aikaisemmin olen käyttänyt. Homma kaatuu myös siihen että ruokavalio yksenkertaistuu ja samojen ruokien popsiminen alkaa maistua puurolta. Olisiko mahdollista että kirjoittelisit tarkemman postauksen tuosta ruokavaliosta ja kertoisit siinä monia eri ateriavaihtoehtoja. Esim. 5 erilaista aamupalaa paleon tapaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei joo ymmärrän sun "tuskan" !! :D tosi kiva postausidea, ehdottomasti toteutukseen ;-) tekee ihan hyvää kehitellä itsellekin vähän uusia juttuja aamiaiselle !

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig