By Laura Hämäläinen

2014/07/18

SUMMER FIELDS ON MY MIND.

2
shorts H&M | top BIKBOK

Lähdettiin sunnuntai suht' extemporee ajelemaan pienelle minilomalle poikaystävän vanhempien luokse Paimioon. En tiedä mikä siinä on, mutta aina Paimiossa vieraillessa tulee mielettömän rentoutunut ja latautunut fiilis. Käytiin aamusta yhdessä pitkällä huoltavalla hölkällä, pysähdyttiin syömään mustikoita, pyöräiltiin peltojen reunaa pitkin ja nautittiin kesäsäästä perinteisesti hiekkamontuilla uiden. Hetken kyllä olin varma ettei ikinä löydettäisi oikean lammikon luo, mutta parin kilsan kävely kannatti - saatiin olla aivan kahdestaan metsän keskellä kirkkaan veden äärellä, niin upeaa ja rentouttavaa. 

Tiistaina käväistiin Turun crossfit salilla tekemässä treeni ennenkuin suunnattiin shoppailemaan ja lounaalle Turkuun. Oli huippua päästä vierailemaan Turun salilla ja vaihtamaan muutama sana ihanan Emilia Leppäsen kanssa, joka on yksi suomen kovimmista cf naisista tällä hetkellä. Ehkäpä mekin joskus saamme Lahteen ihan oikean boxin.. 

Nyt ollaan taas takaisin Lahdessa ja arjessa - aamusta käytiin treenaamassa ja tunnin päästä alkaisi iltavuoro, aika perusmeiningillä siis. Sunnuntaina sisko tulee kuitenkin pitkästä aikaa yökylään ja tulossa on perinteisesti videopostausta meidän yhteisistä päivistä ja varmasti paljon muutakin monipuolista materiaalia blogin puolelle. Vinkki: miltäs kuulostaa helppo ja nopea resepti omatekoisiin raw patukoihin? Yep, aika hyvältä joten stay tuned! 

IMG_3082 IMG_3073 IMG_3118 IMG_3102
IMG_3129
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! Vikassa kuvassa varsinkin on jotenkin ihana tunnelma :>

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat jälleen ! Mustakin viimeinen kuva viestii ihanaa fiilistä...<3

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig