By Laura Hämäläinen

2014/07/06

TÄYDELLINEN KALENTERI

IMG_2665 IMG_2672
IMG_2667 / my new super cool calendar made by Krista. I just love it.

Postiluukusta kolahti eilen valloittavan ihana yllätys - Kristan suunnittelema lukuvuosikalenteri! Kovakantinen kalenteri on kuvitettu tunnelmallisilla kuvilla joihin on onnistuttu vangitsemaan juuri ne aidot hetket. Lisäksi kalenterin välistä löytyy DIY-vinkkejä, reseptejä ja muita ihania pieniä yksityiskohtia. Kalenteri on ostettavissa ainakin suomalaisesta kirjakaupasta, niiden verkkokaupasta ja muistaakseni myös lahden sokokselta löytyy! 
Itselleni kalenteri on melkeimpä pyhä asia. Kirjoitan merkinnät aina mustalla stabilokynällä ja korostan eri teemoihin jaoitellut merkinnät värikkäillä yliviivaustusseilla. Yksi koulukaveri kerran naurahti kun kirjoitin vahingossa väärän päivän kohdalle "voi ei laura, nyt sun kalenteri meni pilalle, sun on ehkä pakko mennä ostamaan uusi ja kirjottaa noi kaikki merkinnät uudelleen oikein siihen uuteen kalenteriin." Ja olen siis sellaista tyyppiä joka kirjoittaa kalenteriin ne pienimmätkin kissanristiäiset, koulutehtävien palautukset, tentit, kahvittelut kavereiden kanssa, etukäteen sovitut treenit, viikoittain vakiona pysyvät työtunnit... kaiken. Ketään sielunkumppaneita siellä puolen ruutua? 
Ohhoh, jopas tuli juttua yhdestä kalenterista! No, pointtina kuitenkin a) olen rakastunut uuteen kalenteriini ja b) tämän puolesta olen valmis jo aloittamaan elokuun elämisen! 


SHARE:

10 kommenttia

 1. Oi kun onkin kiva! Muistan kun lukiossa kirjottelin kans kaiken ylös ja jos jokin meni pieleen niin haettiin uus ilmanen lukiolaiskalenteri ja rustattiin kaikki uusiks, haha :-D nyt on vähän vähemmälle jääny käyttö, pitäis varmaan ostaa joku kiva jotta tulis taas enemmän kirjoteltua ylös asioita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe jee sielunkumppani !!! :D en oo ainoa siis jolla pakkomielle kalenterin "siisteyteen" :D

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu yksi sielunkumppani :) samalla tavalla täällä kirjoitellaan kalenteriin kaikki tärkeät ja vähemmän tärkeät asiat ylös. Sieltä on helppoa katsoa mitä on suunniteltu ja missä joskus oltiin.

  VastaaPoista
 3. Täällä myös! Kalenterit on vaan niin must juttu. Toi kalenteri näyttää ihanalta, mutta mun ykköskriteeri kalenterissa on kierrekannet (tai miksikä niitä kutsutaan) koska niitä on helpompi käsitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla oli edellinen kalenteri kierteillä, mut niistä repeyty ainaki sivuja vähä sillee ärsyttävästi puoliks irti :/

   Poista
 4. Täysin sama asia! :D Ja miä vielä teen niin et kirjotan eka lyijykynällä ja sit stabiloilla kuha asiat on varmoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh jep, ärsyttävää vedellä viivoja päälle jos joku peruuntuu .. :D

   Poista
 5. Kalenteri <3. Varsinkin nyt yliopistossa kaikki menee kalenteriiin, lukujärjestyskin kun saattaa vaihdella viikoittain... koulutunnit lyijykynällä, koska aikataulut muuttuu helposti... mutta töille tenteille, tehtävien palautuksille ja sitten kivoille jutuille on oman väriset ylikorostustussit, treenitkin tulee vielä erivärillä kirjattua ylös tai suuunniteltua etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kuulostaa tutulta! pitäis käydä ostamassa uudet kynät uuden kalenterin kaveriksi.. :D

   Poista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig