By Laura Hämäläinen

2015/11/14

VIIMEAIKOJEN KUULUMISIA

Olen viimeaikoina kaivannut vapaata - ehkä hieman kaikesta. Enemmän kuin pitkiin aikoihin olen kaivannut tilaa hengittää ja olla. Suunnitteilla onkin lomareissu lämpimään nyt tulevana talvena, ikäänkuin valmistumislahja minulta minulle. 

Tämä fiilis on näkynyt taukona täällä, mutta myös treeneissä. Tein päätöksen siirtää voimaohjelmoinnin noudattamisen joulukuun alkuun ja annan nyt marraskuun ajan hieman vapaata itselle tiukasta ohjelmoinnin noudattamisesta. Treenaan edelleen pääsääntöisesti kahdesti päivässä, 5-6 päivänä viikossa. Aamutreenit ovat taito/kestävyystreenejä/huoltavia harjoitteita ja iltapäivisin teen vaihtelevasti voimaharjoittelua ja painonnostoa, lähinnä fiiliksen mukaan. Huomenna kirjoittelen omassa postauksessaan vähän enemmän tämän hetken konkreettisista treenitavotteista. 

Muistakaa olla lempeitä ja rakastaa tänään, sillä se on se mitä tämä maailma tällä hetkellä tarvitsee. Valoa ja rakkautta Pariisiin ja oikeastaan koko maailmalle. <3


IMG_8734

Tein viime viikolla ensimmäisen kerran ikinä ihan rehellistä makaronilaatikkoa (:D). Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? 

Snapchat seuraajat jo ehkä huomasivatkin, mutta kävi kyllä kerrankin ihan käsittämätön tuuri! En ole koskaan voittanut arvonnoista mitään arvokasta ja tällä viikolla sain sähköpostin, jossa kerrottiin että olin voittanut LAMK:n sisäisessä arvonnassa iPad airin, wohoo!! 

Saatiin oppari valmiiksi ja ensi viikolla olisi sitten kypsyysnäyte ja julkaisuseminaari. Huh, alkaa vihdoin sekin projekti olla pois alta. 

IMG_8757

Suunnitellaan parhaillaan treenireissua aurinkoon talvilomalle. Tällä hetkellä en tietäisi ehkä mitään parempaa kuin aurinko, lämpö, hyvä seura ja stressivapaa fiilis. 

Olen ihan rakastunut hot joogaan ja yritänkin nyt käydä kerran viikossa joogailemassa. Pysähtyminen tekee itselle ainakin kaiken hässäkän keskellä todella hyvää. 

Kuvissa näkyvä takki on blogiyhteistyön kautta uudesta, vasta avatusta nettikaupasta ActivInstinctistä ja kannattaa kurkata heidän laaja valikoima esim. treenikenkiä! Takki on ollut päivittäisessä käytössä ja poikaystäväkin on tyytyväinen kun en enää lainaile sen sateen kestäviä takkeja :D. 

IMG_8743

Käydään usein lidlissä kaupassa ja kysympä vain, että miksi ne kassit on niin surkeita että menee heti rikki? 

Tämän viikon meillä oli aamutreeneissä soittolistalla mm. spice girls, britney spears, robin, pikku g, backstreet boys.. Ei paljon huikeemmaksi voi fiilis muuttua :D (note: juurikin nyt soi myös frontside ollie) 

Tehtiin tänään kylkirutistuksia reeneissä. Odotan "innolla" huomista ja sitä miltä keskikroppa tuntuu kun kyseistä liikettä en ole tehnyt varmaan v. 2012 kuntosaliharrastusajan jälkeen...

IMG_8759
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig