By Laura Hämäläinen

2016/03/25

CROSSFIT OPEN

IMG_9187

Tämä vuosi on minulle toinen kerta kun olen mukana maailmanlaajuisessa CrossFit Openissa vaikka tänäkin vuonna viikottaiset lajisuoritukset on otettu lähinnä vain treeninä ja omien vahvuuksien/heikkouksien ymmärämisenä.

Lyhyesti selitettynä Open on siis vuosittainen tapahtuma johon osallistuu crossfit harrastajia ja kilpailijoita ympäri maailman. Tänä vuonna mukana on hurjat yli 300 000 harrastajaa. Open toimii myös ensimmäisenä karsintana lajin huippu-urheilijoille sillä openista alueidensa parhaat etenevät loppu keväästä järjestettäviin Regionals -kilpailuihin.

Meidänkin boxilla Open on ollut yhteishenkeä nostattava tapahtuma ja olemme joka lauantaina yhdessä tehneet viikottaisia lajeja. On ollut mahtavaa nähdä todellisia itsensä ylityksiä, ensimmäisiä chest to bareja, bar muscle uppeja... Ihmiset ovat suorastaan haikein mielin siitä että tuleva lauantai on viimeinen Open lauantai tältä vuodelta, heh.

Vaikka Open lajit ovat olleet meille ohjelmoinissa muiden treenien seassa eikä openiin ole tänä vuonna erityistä kuntopiikkiä tai tavotetta, on kyllä huomattavissa ollut pientä kilpailuhenkisyyden kasvua sitten viime vuoden. Kilpailukuume kasvaa ja lajisuoritukset ovat menneet välillä hieman liikaakiin tunteisiin nimim. kakkoslajin jälkeen itkin kotona ja olin valmis lopettamaan koko crossfitin. Toisestä ääripäästä ehkä sitten viime viikon lajin älyttömän hyvä onnistuminen ja kokonaissijotus 12. koko Suomessa (!!).

Itselle tämän vuoden Open on paitsi osoittanut todella suurta kehitystä viime vuodesta myös sitä, että kilpaileminen ja tavoitteellinen treenaaminen ovat tällä hetkellä juuri se mitä haluan tehdä. Olen saanut taas käsitystä omista heikkouksista ja tiedän millaisiin liikkeisiin ja harjoitustyyppeihin kiinnittää hieman enemmän huomiota ennen kesän kilpailukarsintoja.

Tänään vielä viimeisen kerran fiilistellään porukalla Open laji läpi ja katsotaan miten se tällä viikolla kulkee. Toivottavasti jäisi hyvä fiilis, heh. Voisin kirjoitella ensi viikolla vielä vähän tarkempia fiiliksiä kaikista lajeista.
SHARE:

1 kommentti

  1. Tuli heti laiska olo tähän blogiin saavuttuaan.
    Aivan huikeita kuvia!

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig