By Laura Hämäläinen

2016/03/12

MOBILITY / STABLITY SEMINAARI

IMG_8909

Kun tekee kovasti töitä omien haaveidensa eteen, se useimmiten palkitaan. Kun aloitin valmistumisen jälkeen jakamaan vinkkejä instagramissa, haaveenani oli saada joskus mahdollisuus päästä vetämään seminaaria aiheesta kiinnostuneille tyypeille.

Ilokseni saan nyt kertoa, että ensimmäinen minun pitämä mobility / stability -seminaari järjestetään CrossFit Kirkkonummella lauantaina 2.4 klo 12-16 !! Paikkoja on enää kuusi vapaana, voit varata omasi tästä. 


Seminaarin painotus on lihastasapainon ymmärtämisessä ja crossfitin yleisimpien kompastuskivien tunnistamisessa ja ennaltaehkäisyssä. Näistä esimerkkinä mm. hyppääjänpolvi ja olkapääkivut. Päivän aikana käsitellään käytännön kautta seuraavia teemoja; takaketjun aktivaatio, kyykyn tukiharjoitteet, syvien vatsalihasten aktivaatio ja keskivartalotuki, lonkan liikkuvuus, lavanhallinta, olkapäiden tukiharjoitteet, olkapäiden ja rintarangan liikkuvuus. 


Näillä näkymin toinen seminaari järjestetään kevään aikana vielä CrossFit Hämeenlinnassa. 


Oon ite ainakin ihan super innoissani tästä !!! Toivottavasti saadaan seminaari täyteen ja jengiä innostumaan näistä tärkeistä jutuista.
 SHARE:

3 kommenttia

  1. Wow! Upea juttu,kova työsi palkitaan ja videosi ovat olleet tarpeellisia ja varmaan muitakin kuin minua auttaneet ongelmissa. Tätä lisää ! Ja menestystä seminaariin !!

    VastaaPoista
  2. Vau! Kuinka siistiä! Jään odottamaan hämeenlinnan seminaaria innolla! Oon seurannut sua sosiaalisessa mediassa ja ihan huippu juttui tapahtuu sulle!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig