By Laura Hämäläinen

2016/05/08

TAVOITTEISTA VUODELLE 2016

IMG_9884

Olen aina ollut kaikilla elämän osa-alueilla tavoitteellinen. Koulussa halusin saada hyviä arvosanoja, haluan koko ajan kehittyä valmentajana ja tiedän mitä haluan saavuttaa urheilijana. Konkreettiset tavoitteet helpottavat oikeiden valintojen tekemistä arjessa ja näillä pienillä valinnoilla päästään askel askeleelta lähemmäs tavoitteiden saavuttamista. 

Treenitavoitteeni tälle vuodelle keskittyvät vielä enimmäkseen omien heikkousten kehittämiseen ja kilpailukokemuksen kerryttämiseen sekä ehjän treenivuoden saavuttamiseen. Päätavoitteni ovat treenien puolella ja kisoihin yritetään päästä hakemaan kokemusta ja opettelemaan kilpailemista. Tottakai sitä haluaa onnistua kilpailuissa ja menestyä parhaansa mukaan, mutta vielä on omassa tekemisessä sen verran suuria aukkoja, että oma pääfocus on tällä hetkellä ehdottomasti voimistelujuttujen kehittämisessä. Haluan saada taitotasot sille mallille, ettei esimerkiksi ring muscle uppien onnistuminen ole planeettojen ja tähtien asennosta kiinni :D.

Kilpailuista tällä hetkellä tähtäimessä ovat elokuussa kisattava Karjalan Kovin, syksyllä Unbrokenin joukkuekisa sekä joulukuussa alkava winter war karsinta. Päätähtäin on kuitenkin koko meidän jengillä ensi vuoden openeissa.

IMG_9898

Ehjänä säilyminen on itselle yksi tärkeimmistä asioista ja olenkin tehnyt nyt panostusta asian edistämiseksi entistä enemmän. Käyn kerran viikossa kiropraktikolla ja pääsin urheiluhierojan tutkintoa tekevän urheilijan kummiurheilijaksi eli kerran viikossa nyt myös lihashuolto kunnossa. Lisäksi olen tehnyt itselleni lupauksen huoltaa kehoa päivittäin edes yhden romwodin verran.

Konkreettisia treeneihin liittyviä tavoitteita tälle vuodelle on;

- 1 Strict ring muscle up
- 5 Bar muscle uppia putkeen
- 2 Ring muscle uppia putkeen
- 7 Käsilläseisonta punnerrusta putkeen ilman kippiä
- 15 Perhosleukaa putkeen päivänä kuin päivänä
- 1 Köysikiipeily ilman jalkoja, ilman jättimäistä kippiheiluria :D Nyt menee lähinnä vaan jäätävällä kippaamisella ilman jalkoja ylös..
- 10 Tiukkaa leukaa putkeen

- 65kg Tempaus varmaksi tulokseksi
- 80kg Rinnalleveto + työntö varmaksi tulokseksi


Millaisia tavoitteita teillä on tälle vuodelle? Opiskelujen tai töiden saralla? Tai ehkä hyvinvointiin tai treeniin liittyen?


SHARE:

2 kommenttia

  1. Mun tavoite on saada opiskelupaikka turun oikeustieteellisestä! Ja urheilun sarassa pitäis saada kyykky enkka 120kg, leukaenkka 14 putkeen ja oppia seisomaan käsillä :D

    VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig