By Laura Hämäläinen

2016/05/05

VALMENTAMISEN HUIPPUHETKIÄ

Pääsen työssäni päivittäin näkemään ihmisen pieniä ja suuria onnistumisen hetkiä. Panostamme boxilla todella paljon yhteishenkeen ja yksi boximme "säännöistä" onkin, että aina uudet kasvot nähdessään tulee käydä esittäytymässä käsipäivää. On huippua, että vaikka meillä on 150+ asiakasta, niin kaikki tuntevat toisensa nimeltä! Onnistumiset jaetaan yhdessä ja huonoina päivinä on vieressä aina monta kaveria tsemppaamassa ja jakamassa fiiliksiä. Hommaa tehdään todellakin porukalla.

Kokosin vähän yhteen näitä pieniä ja suuria arjen huippuhetkiä ja vitsi miten hyvä fiilis tuli kun luin puhelimen muistiosta tätä muistilistaa.

Oikein aurinkoista ja hyvän fiiliksen täyteistä torstaita <3

IMG_9673

Virpin ensimmäinen leuanveto.

Illan viimeinen WOD ja metconissa on juoksua ja kehonpainoliikkeitä. Juhalla on viimeinen 400m juoksu jäljellä ja jengiä lähtee juhan seuraksi juoksemaan aurinkoiseen kevät iltaan. Melkein liikutuin siitä kuinka jengi tsemppaa täydellä sydämellä toisiaan. 

Lauran ensimmäinen toes to bar. 

Kun autoin Tiinan ensimmäistä kertaa käsillä seisontaan seinää vasten. Suuri itsensä ylittäminen! 

Tomin ja Nikon ensimmäiset bar muscle upit openeissa. Kumpikin meinasi aluksi tehdä skaalatun version, mutta lopulta molemmat sai tehtyä monta kierrosta!

Hennan ja Nean aito onnistumisen riemu siitä kun saivat tehtyä openeissa rx'nä lajin. Aivan huikeaa suorittamista. 

Raijan ensimmäinen tempaus 15kg tangolla ja sen jälkeen vielä monta perään! 

Tepon tuplanaru hypyt ennätysmäärä putkeen!! 

Kokeilutreenissä se fiilis kun kaikki onnistuivat saamaan edes yhden tuplanaruhypyn!

IMG_9677
SHARE:

2 kommenttia

 1. Moikka! Ei nyt yhtään liity postaukseen mutta: Oliko teidän vuosikurssilla/"luokalla" vielä avoimen väylän opiskelijoita? Nää polkuopinnot on ollu vasta vähän aikaa et voipi olla ettei, mutta osaatko silti sanoa että pääseekö polkuopiskelijat "mukaan porukkaan"?

  Hain nyt kevään haussa fyssariksi, mutta mokasin esivalintakokeessa kun arvioin ajankäytön aivan väärin. Harmittaa niin vietävästi, varsinkin kun olisin vanhalla yo-koepiste-systeemillä varsinaiseen pääsykokeeseen melko varmasti kun kirjoitin hyvät paperit aikoinaan. No ehkä vielä on toivoa päästä varsinaiseen pääsykokeeseen, mutta olen myös vakavasti harkinnut tuota polkuopintomahdollisuutta, jotta en olisi ikäloppu :D (täytän tänä vuonna 25) kun joskus valmistuisin+voisin siis hakea väylähaussa ensi keväänä.

  Itsellä on siis yliopistotutkinto elokuussa taskussa ja oon siis opintotuetkin jo lähestulkoon käyttänyt, joten opinnot pitäis jokatapauksessa rahoittaa muuten. Ja kuusi(oho?) vuotta sitten kun kirjoitin niin jo silloin pohdin fysioterapeutin alaa. Mutta sitten hain kuitenkin ylipistoon, koska jotenkin aattelin että tottakai sinne täytyy mennä kun ihan hyvä todistuskin on jne., ja kun sinne vielä pääsin niin jotenkin sitten vuodet vieri ja tutkinto on nyt kohta suoritettu, vaikka ala ei olekkaan "oma" eikä tollanen virkamiesura olekkaan mun juttu. Ja kuusi vuotta tässä pohdiskeltuani nyt päätin hakea, koska toi eka tutkinto nyt valmistuu eikä se tosiaan tunnu yhtään omalta.

  Tulipas pitkä sepustus :D Mutta siis lähinnä kriiseilen että pääseekö polkuopiskelijat ryhmään mukaan, vai onko ne kuitenkin "niitä erilaisia" vaikka se vuosi opiskellaankin tutkinto-opiskelijoiden kanssa yhdessä....

  Kiitos kivasta blogista ja kivaa kesää sulle! :D

  VastaaPoista
 2. moikka! no meillä oli kyllä muutamia avoimen puolen opiskelijoita jotka ikäänkuin "adoptoitiin" sitten meidän luokalle :D eli kyllä ne ihan oli mukana jengissä! ne oli kyllä itsekin aktiivisia olemaan mukana kaikessa eli onhan se omastakin aktiivisuudesta tietty vähän kiinni :)

  fysioterapia on kyllä kiva ala ja sitä opiskelee yleensä kivoja ja reippaita tyyppejä! toivottavasti pääset opiskelemaan :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig