By Laura Hämäläinen

2013/09/09

COOPERATION w/ VEROMODA KOUVOLA

66 IMG_3846 IMG_3790 IMG_3831
farkut Noisy Mair VEROMODA (49,95e) / pipo VEROMODA (9,95e) / paita VILA / kengät GRACELAND

Mulla on ihan mahtavia uutisia heti näin viikon alkuun! Tänään aamulla hyppäsin aikaisin junaan ja suuntasin kohti Kouvolaa treffailemaan Iran ja Hennan kanssa Veromodan myymäläpäällikköä. Päästiin tutkailemaan syksyn mallistoa ja päästiin mallailemaan itsellemme täydellisesti istuvat housut. Itse äädyin tänä keväänä lanseeratun Noisy May farkkumerkin slim jeans hieman kulutettuun malliin Hennan kanssa, Ira valitsi itselleen wonder nw jegginsit. Pakko kyllä hehkuttaa - kerrankin löytyi näin pitkille jaloille riittävän kapeat farkut! Malli istuu tosi hyvin, materiaali on jämäkkää ja se pysyy myyjän mukaan hyvin kuosissa kovassakin käytössä. 

Oon aivan fiiliksissä tästä mahdollisuudesta tehdä jotain näin mahtavaa yhdessä huippujen tyttöjen kanssa. Veromodassa ihmisistä huokui oikein aito positiivisuus ja rento ilmapiiri. En ollut pitkään aikaan käynyt Kouvolan liikkeessä ja nyt tämän syksyn mallisto näyttää ihan tajuttoman kivalta! Nyt kuitenkin siihen parhaaseen osioon - nyt kaikki meidän blogien lukijat saavat Kouvolan veromodan farkkuleggins ja Noisy May farkkumallistosta alennusta -20% mainitsemalla blogin nimen eli The Moment! Alennuskampanja on voimassa tämän viikon lauantaihin eli 14.9. asti.  

IMG_3750 1 IMG_3743 2
SHARE:

11 kommenttia

 1. Tosi kivat housut, näyttää superhyvältä sun päällä!:) hyviä muutki valinnat kyllä!

  VastaaPoista
 2. Nuo farkut on kyllä hurjan kivannäköiset ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen erittäin lämpimästi kyllä käymää lähimmässä veromodassa testailemassa :-)

   Poista
 3. mahtavia farkkuja. Tossa kuudennessa kuvassa sä oot tosi nauravainen ja ilonen sekä tietenkin kaunis. Ihania kuvia taas. Voi kun itse asuis Kouvolan lähellä niin vois kipaista siellä !

  VastaaPoista
 4. Ihanat housut, sopii sulle! :) Kuinka pitkä muuten oot?

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis olet! - kade :)

  VastaaPoista

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig