By Laura Hämäläinen

2014/09/08

FLORAL PRINTED

IMG_3902

Hellurei ja vitsit mikä viikonloppu takana! Lähdettiin perjantaina jo päivästä ajelemaan kohti Paimiota ja poikaystävän vanhempien ruokapatoja ja pakko kyllä myöntää - Paimiossa mieli jotenkin kummasti lepää. Pääsy hetkeksi pois arkikuvioista tekee kummasti hyvää. 

Lauantai ja sunnuntai menikin sitten Turussa spartangearin bodyweight training ohjaajakoulutuksessa, mutta siitä lisää myöhemmin omassa postauksessa kunhan saan vain kuvia haalittua muilta osanottajilta! Sen verran voin sanoa, että suosittelen kyllä ehdottomasti jos oman kehon painolla tehtävä treenaaminen kiinnostaa. Ihan huippua porukkaa, todella hyvät kouluttajat ja nyt onkin pää täynnä uusia ideoita jes! 

Tällä viikolla pääsen jo maistelemaan hieman normaalimpaa viikkorytmiä kun ohjaushommat alkavat hiljalleen rauhottua normaaliin tämän syksyn viikkorytmiin nimim. viime viikolla yhdeksän eri ohjauskertaa :-D Ihan normaali tämäkään viikko ei ole, sillä lauantaille aukesi kisapaikka Gentai Showdown crosstraining kilpailuun eli oma treeniviikko muuttuikin sitten suhteellisen radikaalisti. Odottelen täällä ihan fiiliksissä neljältä alkavia, elämäni ensimmäisiä painonnostotreenejä mustakallion voimalupuolella, vitsi miten tykkään nykyään maanantaipäivistä! 

Ja hei, tällä viikolla ajattelin toteuttaa toivotun liikkuvuuspostauksen! On nimittäin superpaljon uusia ideoita viikonlopulta siihenkin aihepiiriin. Nauttikaahan hei maanantaista, ei ne aina ole niin harmaita kuin porukka antaa instagramin "i hate mondays" päivitysten perusteella olettaa ;-)

IMG_3904 IMG_3941 IMG_3915 IMG_3961 IMG_3964

jacket OASAP.COM | top PULL&BEAR | maxi skirt H&M | shoes SEPPÄLÄ 
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig