By Laura Hämäläinen

2014/09/05

TERKUT PAIMIOSTA

IMG_3896

Hellurei! Terkut täältä Paimion suunnilta, vihdoin ehdin istahtaa hetkeksi koneelle. Pahin työruuhka selätetty ja ensi viikolla ehdin varmasti palailemaan normaaliin postailutahtiin - onneksi, on nimittäin ihan hirmuisesti ideoita taas kertynyt erilaisille muistilapuille ja puhelimen muistiin. 

Viikonlopun koulutusreissu alkoi niinkin lupaavasti kun perille päästyämme tajuan, että jahas taisi jäädä treenikassi Lahteen. Eipä siinä, Laura lähtee viikonlopuksi bodyweight training koulutukseen ja meinaa selvitä ilman ainuttakaan treenaamiseen liittyvää vaatekappaletta :-D Hetken makasin huvittuneen epätoivoisena keskellä lattiaa manaten selkeästi dementoituneita aivojani, mutta no eihän siinä auttanut kuin hypätä autoon ja ajella skanssiin ostamaan uusia treenikamppeita. Nyt on sitten uutta pöksyä ja paitaa koulutukseen! :-D Kengät vaan puuttuu, mutta onneksi ilman niitäkin selviää. Joku kerta unohdan vielä itseni johonkin. 

Nyt päästään vihdoin tortillapöydän ääreen, palaillaan viikonlopun jälkeen! Ketään teistä tulossa viikonlopun koulutukseen? 

IMG_3951
IMG_3972 IMG_3950IMG_4015
SHARE:

1 kommentti

Canon EOS 600D
EFS 18-50mm f/3.5
Canon Lens EF 50mm f/1.8.
Canon Speedelite 430EX II lisäsalama
Kuvanmuokkaus Photoscape

© LAURA H.

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig